Delen met SharePoint gebruikers

09 april 2015

Edwin Elmendorp, president van Cadac Group Americas, kreeg de gelegenheid om Cadac Organice DCS, een document control oplossing van Cadac Group, te introduceren aan een zaal vol SharePoint gebruikers. Het publiek bestond uit leden van de Houston SharePoint User Group, afgekort tot H-SPUG.

Het was zowel een eer als een uitdaging om deze presentatie te mogen geven voor dit technisch onderlegde publiek, dat SharePoint kent als zijn eigen broekzak. SharePoint architecten hebben vaak de neiging SharePoint op hun eigen wijze te configureren. Helaas komen ze echter al snel tot de conclusie dat voor de complexiteit van engineering workflows en documentatie hogere eisen worden gesteld aan een Document Control systeem dan SharePoint standaard te bieden heeft.

Op dit gebied kon Elmendorp zelfs de meest kundige SharePoint gebruikers nog iets leren. Met zijn ruim tien jaar kennis en ervaring in de branche, en bijgestaan door een bedrijf met bijna 30 jaar ervaring in het maken, beheren en delen van ontwerpinformatie, wist hij de toehoorders te boeien.

Edwin ging met name in op de wereld van het beheer van ontwerpgegevens versus document control. Cadac Organice DCS voegt deze twee werelden samen in één oplossing. Dankzij de integratie met Autodesk Vault voegt Cadac Organice DCS niet alleen de functionaliteit aan SharePoint toe die is vereist voor engineering document control, maar stelt het engineers tevens in staat de tools te blijven gebruiken die het beste bij hun rol passen. Het is de enige engineering document control oplossing in de markt die gebaseerd is op SharePoint.

Een van de aanwezigen gaf aan hoe tevreden hij was over de presentatie door op te merken dat het “interessant was om een engineeringperspectief te zien waarin CAD-programma's als Autodesk worden gebruikt in combinatie met SharePoint.”

De groep gaf na de presentatie een staande ovatie. Na de bijeenkomst bood H-Spug de aanwezigen de kans om Edwin en de sessie over Cadac Organice DCS te beoordelen. Natuurlijk ontving hij alleen maar positieve beoordelingen, op één na. Wat was er dan negatief? Een deelnemer klaagde dat de sessie te kort was.

Maar we hebben goed nieuws voor u én voor het H-Spug lid dat meer wil weten: Edwin Elmendorp en de rest van het Cadac Group team zijn beschikbaar voor privébijeenkomsten en demo's. Neem contact met ons op om de specifieke uitdagingen voor uw bedrijf te bespreken. We kijken ernaar uit met u te kunnen samenwerken aan een oplossing die aan uw specifieke eisen voldoet.

We willen H-SPUG bedanken voor de uitnodiging en de SharePoint gebruikers voor hun aanwezigheid. Het was een eer daar te mogen zijn!

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Sword en Cadac gaan samenwerken

  • Nieuwe oplossing om engineering informatie van verschillende disciplines met elkaar te verbinden

  • Cadac Group lanceert krachtig publicatie- en notificatieplatform

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?