De Cadac Store is Live!

Koop uw Autodesk software voor de beste prijs

06 maart 2017

Direct naar Cadac Store Cadac Store in 30 sec. (video)

De afgelopen maanden hebben wij heel hard gewerkt aan iets nieuws, de CadacStore! We zijn er enorm trots op dat wij u nu een fantastisch online platform kunnen bieden waar u snel, eenvoudig, praktisch én overzichtelijk Autodesk licenties kunt bestellen en beheren.

Wat is de Cadac Store?

Bij de Cadac Store koopt u uw Autodesk software voor de beste prijs, met de beste service en de beste support. Met ons innovatieve online platform bestelt u gemakkelijk en snel uw favoriete Autodesk software en stelt u uw eigen licenties samen in een handige configurator.

Voor wie is de Cadac Store?

Voor iedereen die Autodesk licenties wilt kopen. Snel, voordelig en eenvoudig.

Licenties kopen, verlengen en beheren

Wij weten dat Autodesk licentie- en contractbeheer behoorlijk complex kan zijn, en krijgen dan ook geregeld te horen dat klanten door de bomen het bos niet meer zien. Aan de licentiestructuur kunnen wij helaas niets veranderen, maar wij hebben er alles aan gedaan om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Wilt u op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Direct naar de Cadac Store


 

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Uitnodiging webinar: NedGlobe - Gebruiksvriendelijk en krachtig GIS-viewer platform

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?