Volg de beste bouwkundige trainingen ook in België

Wij hebben de beste BIM en CAD trainingen voor u geselecteerd

26 januari 2017 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Bekijk het trainingsaanbod Aanmelden nieuwsbrief

Cadac Group is een van de grootste aanbieders van bouwkundige en werktuigbouwkundige trainingen in Nederland en België. Vanaf nu is het ook mogelijk om onze bouwkundige trainingen te volgen op onze locatie in Hasselt (België).

Volg een training die het beste aansluit bij uw situatie

Wilt u uw kennis op het gebied van CAD of BIM vergroten of bijspijkeren? Bekijk dan ons vernieuwde trainingsaanbod in België. Wij hebben een gevarieerd trainingsaanbod samengesteld met voordelige CAD en BIM trainingen die aansluiten bij de verschillende rollen in het bouwproces. Zo kiest u de training die het beste past bij uw situatie en kennisniveau.

Maak gebruik van de kmo-portefeuille

Met de kmo-portefeuille kunt u als kleine of middelgrote onderneming in België eenvoudig subsidies aanvragen bij de Vlaamse overheid. Cadac Group is een kmo-erkende dienstverlener. U kunt dus gebruik maken van de kmo-portefeuille als u bij ons een CAD of BIM training volgt. Heeft u vragen over de kmo-portefeuille? Neem dan contact met ons op.

Bekijk hier het volledige trainingsaanbod

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap