De Autodesk BIM 360 Food Truck komt naar Nederland

19 april 2017 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Stem nu Stel een vraag

De speciale Autodesk BIM 360 Food Truck komt eind mei naar Nederland en België. Deze Food Truck doet bijzondere bouwlocaties aan en deelt aan de hardwerkende bouwvakkers gratis eten en drinken uit. Daarnaast zijn er diverse prijzen en gadgets te winnen op de bouwlocatie.

Hoe werkt het?

De BIM 360 Food Truck doet in Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen drie bouwlocaties aan. Welke bouwlocaties de Truck bezoekt hangt af van het aantal stemmen dat een locatie krijgt. U kunt namelijk via de speciale Feed my Crew website stemmen op de locatie die volgens u het meest bijzonder, inventief of aansprekend is. De Food Truck bezoekt uiteindelijk de top drie van iedere stad. Heeft u zelf een bouwlocatie in één van deze steden en wilt u deze opgeven? Ook dan kunt u deze locatie registreren via de speciale website.

Stem op Van Wijnen

Uiteraard kiest u zelf welke bouwlocatie u wilt nomineren, maar wij geven u graag wat stemadvies. Er is een bijzondere bouwlocatie van onze trouwe partner Van Wijnen waar u op kunt stemmen. Zij zetten een papierloze omgeving in voor de herbestemming van het voormalige V&D kantoor in Amsterdam. Volgens ons dus de perfecte plek om de BIM 360 Food Truck langs te laten rijden. U kunt stemmen tot 22 mei. Succes met uw keuze!

Stem op Van Wijnen

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap