De actieve overstap van engineeringbureau Vicoma

Verandering van piping-software verloopt probleemloos

26 oktober 2016 in industrie Procestechniek, Energie & Maritiem

Lees het hele verhaal Meer over AutoCAD Plant 3D

De overstap van het ene engineeringpakket naar het andere is beslist geen sinecure. Data moeten worden overgezet, ontwerpers moeten op cursus en werkwijzen moeten worden aangepast. Engineeringbureau Vicoma voerde in 2014 een dergelijke overstap uit en kijkt inmiddels tevreden terug op de doorgevoerde verandering.

De hoofdvestiging van Vicoma bevindt zich in Hoogvliet, Rotterdam, waar zo’n negentig technische medewerkers actief zijn met de uitvoering van de diverse projecten. Zo’n twintig van hen vormen de Piping-tak van het bedrijf en hebben in die hoedanigheid regelmatig te maken met zogenaamde brownfieldprojecten, waarbij de owner/ operator van een procestechnische installatie een aanpassing wil doorvoeren in zijn plant. Voor die aanpassingen wordt nu naar volle tevredenheid AutoCAD Plant 3D ingezet.

Lees het hele verhaal

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap