Configit en Cadac Group kondigen strategisch partnerschap aan

Krachtige configuratieoplossing voor de bouw- en productiesector

06 oktober 2017

Stel een vraag

Krachtige configuratieoplossing voor de bouw- en productiesector

Configit A/S, de wereldwijde marktleider in configuration lifecycle management (CLM), en Cadac Group, een toonaangevende leverancier van oplossingen voor het creëren, beheren en delen van digitale ontwerpinformatie, kondigden vandaag een strategisch partnerschap aan met de bedoeling krachtige configuratieoplossingen te leveren aan de bouwsector, die de waarde van configure-to-order workflows maximaal benutten.

"We hebben gemerkt dat bepaalde trends in de bouw- en de productiesector gelijklopen. Daarom gingen we uitvoerig na hoe we onze klanten kunnen helpen hier zo efficiënt mogelijk mee om te gaan", zegt Paul Smeets, CTO bij Cadac Group. “Het werd snel duidelijk dat Configit het enige bedrijf was met de technologische knowhow en een gelijkaardige bedrijfsvisie.”

Als specialist in Building Information Modeling (BIM) en Digital Manufacturing heeft Cadac Group gewerkt aan een integratie van Configits configurator met Autodesk Revit en Autodesk Inventor. De oplossing die daaruit resulteert wordt aangeboden via de cloud. Deze baanbrekende oplossing, genaamd Cadac Modules Suite, wordt reeds gebruikt door de Koninklijke BAM Groep, het grootste bouwbedrijf in Nederland. Ze zal vanaf november 2017 ook worden aangeboden aan de 1.600 klanten van Cadac Group.

"Deze nieuwe samenwerking met Cadac Group is een echte win-win", zegt Lars Madsen, Partner Manager bij Configit. “Tegelijk Configits technologie aanwenden en een modulaire oplossing creëren voor twee gelijkaardige maar aparte sectoren, is een voorbeeld van het soort aanpassingsvermogen en creativiteit dat we bij Configit erg waarderen. Configuration Lifecycle Management helpt onze klanten producten sneller op de markt te krijgen en ze doeltreffender te verkopen. Als partner helpt Cadac Group het volledige potentieel van CLM in de markt waar te maken.”

We hebben gemerkt dat bepaalde trends in de bouw- en de productiesector gelijklopen. Daarom gingen we uitvoerig na hoe we onze klanten kunnen helpen hier zo efficiënt mogelijk mee om te gaan

Paul Smeets Chief Technology Officer - Cadac Group Holding
Paul Smeets

Over Configit

Configit is de wereldwijde marktleider in Configuration Lifecycle Management-oplossingen (CLM) en een leverancier van bedrijfskritische softwareoplossingen voor de configuratie van complexe producten. Alle Configit-producten zijn gebaseerd op de gepatenteerde Virtual Tabulation™-technologie, die voor een nieuwe definitie van productconfiguratie zorgde door meer snelheid en een betere omgang met complexiteit mogelijk te maken.  Virtual Tabulation biedt Configit de kans krachtige, gebruiksvriendelijke configuratieoplossingen te leveren aan toonaangevende mondiale bedrijven.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?