Complete overstap naar BIM voor Architecten met de BIM-KIT Platinum

Aanbieding is geldig tot 25 januari 2017

10 oktober 2016 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Stel een vraag

Bent u architect en wilt u de eerste stappen zetten in de wereld van BIM, maar twijfelt u aan de benodigde investering in software en kennis? Dan hebben wij nu een mooie en voordelige oplossing voor u. De exclusieve BIM-KIT Platinum!

Autodesk BIM-KIT

De BIM-KIT is een voordelig BIM-startpakket waarmee u als architect de eerste stappen in BIM in de juiste richting zult zetten. Dit starterspakket is tot 25 januari extra scherp geprijsd, dus wees er snel bij!

De bundel bestaat uit een 3-jarig AutoCAD Revit LT Suite en BIM 360 Team abonnement voor de prijs van 2 jaar. Daarnaast wordt u volledig op de hoogte gebracht van de mogelijkheden van deze Suite tijdens een scherp geprijsde 5-daagse training. Deze training bestaat uit een Bouwkundig Revit LT Traject en een 1-daagse BIM Awareness training. Voor de Belgische markt is op deze training ook de KMO subsidie van toepassing.

Haal alles uit uw BIM-KIT

Speciaal voor u maken wij van deze BIM-KIT een platinum versie, door onze TheModus Suite LT toe te voegen aan het pakket! Hierdoor hebt u gedurende een periode van 6 maanden kosteloos toegang tot hoogwaardige Revit content. Deze content voldoet aan de geldende standaarden en kent de classificaties van Sfb en VMSW voor de Belgische markt. Daarnaast krijgt u een kosteloze workshop Virtual en Augmented Reality. In deze workshop maakt u kennis met verschillende nieuwe technologieën (waaronder de Microsoft HoloLens) en ontdekt u de toepassingen van deze technologieën voor de architectuur.

Voldoende redenen om nu de stap naar BIM te maken.

Profiteer vóór 25 januari van deze actie

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap