Cadac Group presenteert Cadac Xperts op AU London

Internationale Autodesk-experts melden zich aan

02 juli 2019

Stel een vraag Cadac Xperts

Op 18 en 19 juni was Cadac aanwezig op Autodesk University London 2019. AU Londen is een prestigieuze conferentie voor iedereen die ontwerpt, innoveert en ontwikkelt.

PHOTO-2019-06-18-09-50-53 (6).jpg

Gerenommeerde Autodesk-experts van over heel de wereld verzamelen hier om kennis te delen, trends te volgen, bij te leren en te netwerken. Dé perfecte gelegenheid om Cadac Xperts te presenteren aan het grote publiek. 

We keken ernaar uit ons verhaal met andere experts te delen. Met Neil Cross aan onze zijde en een spectaculaire Formule 1 Cockpit Simulator, trok onze stand sterk de aandacht waardoor bezoekers bleven toestromen. We kwamen in contact met een tal van specialisten die geboeid naar het verhaal achter de ontwikkeling van Cadac Xperts luisterden.

Eén week na AU London kijken we meer dan tevreden terug op AU London 2019. Carolyn Bosma, de Community Manager van Cadac Xperts, is nog steeds druk in de weer met geïnteresseerde experts toe te voegen aan het platform. “De belangstelling die we ervoeren in Londen was meer dan we hadden durven hopen. Wij zijn er zeker van opdrachtgevers een ruim aanbod van experts met diverse specialiteiten te kunnen bieden. Het gemak van het platform is voor zowel opdrachtgever als expert zeer aantrekkelijk”, aldus Carolyn.

Momenteel zijn we druk bezig met het vullen van kwalitatief sterke Autodesk-specialisten op het Cadac Xperts platform. Vanaf 1 juli is het platform klaar voor gebruik voor opdrachtgevers. Zij kunnen dan op zoek gaan naar een matching expert en deze boeken. Momenteel zijn we nog druk bezig met de werving van zoveel mogelijk experts zodat opdrachtgevers de gewenste expertise kunnen inzetten.

Meer over Cadac Xperts 

Met Cadac Xperts vormen we de schakel tussen Autodesk-expert en opdrachtgever door een eenvoudige verbinding te creëren. 

Carolyn Bosma Community Manager - Cadac Group Holding
Carolyn Bosma

Cadac. Enabling digital.| Cadac Group B.V. | www.cadac.com | www.cadac.store  

Deel nieuwsbericht

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap