Cadac TheModus Suite 3.0

Het ultieme BIM-platform

20 oktober 2015 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Bekijk de suite Stel een vraag

Tijdens het jaarlijkse BIM Congres op 1 oktober lanceerden wij met trots onze nieuwe Cadac TheModus Suite 3.0. Met deze werkmethodiek onafhankelijke, cloud-gebaseerde BIM-oplossing doorloopt u het bouwproces van concept tot en met exploitatie sneller, efficiënter en goedkoper.

Werk sneller en automatiseer uw ontwerpprocessen binnen Autodesk Revit of gebruik de multidisciplinaire, online bibliotheek met Revit objecten. Werk efficiënter en analyseer uw BIM model via diverse controlefuncties en handige rapportages. Werk beter samen, beheers de 'i' van BIM en deel uw Revit-projecten met uw bouwpartners en opdrachtgevers.

Kies de suite die bij u past
In de nieuwe suites hebben wij de krachten gebundeld van het huidige TheModus, Flexline, Techline en Nordined, aangevuld met vele nieuwe features. We hebben de modules verdeeld over drie verschillende suites. Kies de Standard, Premium of Ultimate versie of één van de losse Apps en betaal alleen voor de functies die u echt nodig heeft.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 1)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?