Cadac Summit 2017 een groot succes!

Hét multidisciplinaire congres over het creëren, beheren en delen van digitale ontwerp- en gebiedsinformatie.

02 oktober 2017

Bekijk de aftermovie

Dankzij de geweldige opkomst van meer dan 750 enthousiaste bezoekers, een waanzinnige keynote van futurist Richard van Hooijdonk, 60 inspirerende sprekers, meer dan 30 hightech partners en een magische afsluiting van Jan Reinder, kijken we terug op een zeer succesvolle Cadac Summit 2017!

cadac-summit-2017 (1).jpg

Creating the Future Today

Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Eén ding is zeker, en dat is dat alles gaat veranderen. We moeten continu sneller innoveren. Het omarmen van nieuwe technologieën is daarbij essentieel. Wat een paar jaar geleden nog klonk als toekomstmuziek wordt door uw concurrent met succes toegepast.

Bezoekers van de Cadac Summit ontdekten hoe Cadac Group vandaag al kan helpen met techniek uit de toekomst. Hoe u met toekomstige vernieuwingen vandaag al beter samenwerkt, uw processen optimaliseert en maximaal rendement haalt uit uw investeringen. Wilt u er zeker van zijn dat u er volgende editie bij bent? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Bekijk de aftermovie

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap