Cadac Summit 2017

Ontdek de toekomst voor uw vakgebied op 28 september in Nieuwegein

26 juli 2017

Stel uw programma samen Deelnemen aan de bedrijvenmarkt

Meld u nu aan voor de Cadac Summit op 28 september in Nieuwegein en ontdek de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. Wij gaan u laten zien hoe wij vandaag uw organisatie kunnen helpen met techniek uit de toekomst. Hoe u met toekomstige vernieuwingen vandaag al beter samenwerkt, processen optimaliseert en maximaal rendement haalt uit investeringen.

Stel nu uw persoonlijke programma samen

Wat kunt u verwachten? Het grootste multidisciplinaire congres in Nederland met meer dan 1000 bezoekers, 36 sessies met inspirerende gastsprekers, 30 hightech partners en een innovation corner met live demonstraties van nieuwe technologieën zoals 3D-scanning, 3D-printing en augmented reality. Let's create the future today!

Bekijk programma

Waanzinnige keynote spreker

Deze editie hebben we een fantastische spreker weten te strikken. Trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk geeft een inspirerende lezing over de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen.

Word partner van de Summit

Ook dit jaar is er weer een innovatieve bedrijvenmarkt tijdens de Cadac Summit waar partners hun nieuwste oplossingen kunnen tonen aan onze bezoekers. Wellicht biedt de bedrijvenmarkt voor uw organisatie ook een uitgelezen mogelijkheid om met 30 andere exclusieve partners zo’n 800 nieuwe relaties te ontmoeten. Interesse? We praten u graag bij over de mogelijkheden. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!

Neem contact op

Meld u aan voor de Cadac Summit op 28 september in Nieuwegein en ontdek de laatste ontwikkelingen voor uw vakgebied. Ontdek vandaag de toekomst van morgen!

Richard Goossens Algemeen Directeur - NedGraphics
Richard Goossens

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap