Naar hoofdinhoud

03 juni 2019

Cadac organiseert culinaire roundtable rond data management

Op donderdag 23 mei organiseerde Cadac een culinaire roundtable in het Miele Expierence Center te Vianen. Grote spelers van de bouwindustrie en de werktuigbouwkundige industrie werden uitgenodigd. Naast culinair hoogstaande gerechten, stond voornamelijk data management op het menu. “Een leerrijke avond!”, klinkt het.

Cadac organiseert culinaire roundtable rond data management

Met meer dan 30 jaar ervaring, kent Cadac beide markten door en door. De digitalisering transformeert al jaren de bouw- en de maakindustrie. Vele trends zijn al voorbijgestreefd en diverse ontwikkelingen maken hun optocht. Cadac is op de hoogte van de verouderde, de huidige en de opkomende trends in beide industrieën. Meer zelfs, Cadac innoveert actief mee.

Vandaag zien we zowel in de bouw- als in de werktuigbouwkundige sector dat het belang van data management sterk toeneemt. Een goedwerkend datamanagementsysteem verlaagt faalkosten drastisch en verhoogt de efficiëntie. Helaas zijn goedwerkende datamanagementsystemen zeer complex. Cadac verdiepte zich in zulke systemen en ontwikkelde zelf software om data management in de bouwsector en de werktuigbouwkundige sector te optimaliseren.

Cadac treedt niet alleen op als softwareleverancier, maar ook als kennispartner. Het doel van de roundtable was niet alleen de bevindingen van Cadac te delen, maar voornamelijk om prominente spelers in beide sectoren met elkaar in contact te brengen. Dit leidde tot een interessant en leerrijk dialoog over struikelblokken, ontwikkelingen en oplossingen. Zo verzamelden de gasten nieuwe inzichten en wisselden ze ideeën uit om mee te nemen in hun bedrijfsprocessen.

De roundtable werd georganiseerd voor een selecte groep en bracht grote spelers zoals BAM, Van Dam en Nooteboom samen. Na de laatste trends, ontwikkelingen en technologieën toe te lichten; staken de deelnemers, onder het genot van een drankje, samen de handen uit de mouwen tijdens een Masterchef-kookworkshop van een van de topchefs van Miele. Uiteraard met een innovatieve insteek. De aanwezigen maakten samen aan de hand van moleculaire kooktechnieken hun voorgerecht. Het hoofd- en nagerecht werd voorzien door een van Miele’s topchefs zodat de deelnemers tijdens het diner op een ludieke manier de ontdekkingstocht naar slimmere en duurzame datamanagementtechnieken konden verderzetten.

De reacties van de deelnemers waren uiterst positief. Ze waren blij een open-minded en openhartige dialoog aan te gaan met de andere gasten. Bovendien verklaarden ze veel geleerd te hebben en eerlijke antwoorden gekregen te hebben op hun vragen. Het lekkere eten, de inspirerende locatie en de ontspannen sfeer maakten van het evenement uiteraard ook een bijzondere beleving.

Zowel Cadac als de andere deelnemers zijn enthousiast over de interactieve formule van de roundtable. Een avond als deze is dan ook zeker voor herhaling vatbaar. Kijkt u ook uit naar een moment om samen met koplopers uit uw industrie aan tafel te zitten, te netwerken en informatie over de laatste trends en prominente problemen te bespreken? Neem contact met ons op en wij houden u op de hoogte van toekomstige events!

Contacteer ons 

Kies een locatie

Europa

Wereld