Cadac Lab in MiE-magazine

Cadac Digital Fabrication Lab: broedplaats digitalisering maakindustrie

25 september 2017 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Lees het hele artikel

Onlangs hadden we in ons Cadac Lab een journalist van MiE-magazine op bezoek. Made in Europe houdt zich bezig met de belangrijkste trends op het gebied van CNC-verspanen en additive manufacturing. Het resultaat van het interview kunt u lezen in de september editie.

Een opvallende stap

"Met de digitale ontwerp- en productiewerkplaats zet Cadac een opvallende stap. De Autodesk reseller is wereldwijd een van de eersten met een eigen werkplaats waar klanten kunnen engineeren en vervolgens 5-assig frezen, 3D printen, meten of reverse engineering toepassen. Cadac heeft meerdere redenen om deze stap te zetten, zeggen Frank Rietrae en Theo Baltus. Bovenal speelt het idee dat maakbedrijven op zoek zijn naar een plek waar de digitalisering tastbaar wordt gemaakt."

Lees het hele artikel

De scheidslijn tussen engineering en productie verdwijnt. In ons Cadac Lab kunt u de digitalisering van maakprocessen zelf testen en ervaren. 

Marco Takx CAM Consultant - Digital Fabrication
Marco Takx

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap