Naar hoofdinhoud

25 maart 2019

Cadac Group. Enable yourself

In 2018 heeft Cadac Group de wervingscampagne Enable yourself geïntroduceerd. In dat jaar hebben we een ambitieus groeiscenario opgesteld om in 2025 de top te bereiken. Om de klim naar de top te realiseren, zijn wij van start gegaan met deze ludieke wervingscampagne. Een campagne die ons helpt in de zoektocht naar toppers die samen met ons deze reis willen maken!

Cadac Group. Enable yourself

Met de Enable yourself campagne willen wij iedereen laten zien wat het betekent om te werken bij Cadac. Cadac is een aantrekkelijk bedrijf en dat zetten we graag in de verf. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat bedrijven en organisaties medewerkers de ruimte geven om zichzelf te ontwikkelen. Bij ons wordt tijd vrij gemaakt om, naast je dagelijkse werkzaamheden, te werken aan projecten en opdrachten die jij interessant vindt. Zo krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen tot een senior professional in jouw interessegebied. Je leert hoe het echt zit. Dat verrijkt je leven en je carrière altijd.

Lees meer over Enable yourself

Tijdens onze zoektocht naar geschikt personeel, besloten we een duidelijk beeld te scheppen van de gewenste kandidaten. We verdiepten ons in de job-profielen en stelden een uitgebreide lijst van kerncompetenties op. Deze kerncompetenties zijn de bouwstenen waarmee we onze doelen willen bereiken. En met succes. Sinds de introductie van de campagne hebben wij maar liefst 20 gemotiveerde accountmanagers en ambitieuze consultants aangenomen. Een mooi resultaat, maar nog genoeg ruimte voor avontuurlijke experts die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Ik had reeds een sterke interesse voor het sparren met klanten over de processen binnen hun bedrijf. Een carrière binnen Cadac leek mij hierop de ideale vervolgstap.”, aldus Paul van Blijdeveen, accountmanager AEC bij Cadac Group sinds maart 2019. Zijn nieuwe collega Bob van Zeist, ook accountmanager AEC, vult aan “mijn passie is om klanten te helpen met hun uitdagingen en hierin mijn creativiteit te verwerken, iets waar ik bij Cadac Group de ruimte voor krijg”.

Wij geloven stellig dat zelfvertrouwen tot resultaat leidt. Daarom spenderen wij veel aandacht aan het onboarding proces. Tijdens deze periode ontvangt iedereen intensieve begeleiding waarbij je niet alleen de nodige kennis en vaardigheden verwerft, maar ook uitgebreid kennis maakt met het Cadac-verhaal. Samen met onze nieuwe medewerkers willen wij de top bereiken, maar hiervoor moet je natuurlijk op de hoogte zijn van individuele en organisatiedoelstellingen. Tijdens onze jaarlijkse kick-off ontvangt elke werknemer een boek met doelstellingen, feedback en toekomstplannen. Bovendien kun je jouw eigen vooruitgang volgen op live dashboards. Zo stellen wij je in staat jouw vooropgestelde doelstellingen te bereiken. Daar haal je voldoening uit en sta je sterk in je schoenen.

Daarnaast zijn wij een financieel sterk bedrijf en wordt er goed gezorgd voor al onze werknemers. In 2018 werkten maar liefst 37,4% van onze medewerkers al meer dan tien jaar voor Cadac. Daarnaast zijn we een gezond bedrijf, niet alleen financieel. Afgelopen jaar kenden we een ziekteverzuim van slechts 2,4%. Ook bieden we een flexibele en prettige werkomgeving, een goede privé-werk balans en een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Cadac is een werkgever waarop je kunt bouwen en vertrouwen, dat biedt zekerheid.

Lees meer over Cadac Group 

De arbeidsmarkt vandaag is groot, maar wij blijven zoeken naar unieke profielen en vakliefhebbers die de digitale agenda van morgen willen bepalen. Wij willen jong talent ondersteunen en samen met hen de top bereiken. Door middel van duidelijk geformuleerde functievereisten zijn we op zoek naar de perfecte match. Dat communiceren we enerzijds gedetailleerd met een profielenboek en anderzijds ludiek via een pop-up bal.

Wil jij ook samenwerken met de beste experts in je vakgebied, aan gave projecten voor toonaangevende klanten en met de nieuwste tools en inzichten? Neem dan gauw contact met ons op!

Contact opnemen 

Kies een locatie

Europa

Wereld