Cadac Group ziet operationeel resultaat 2015 oplopen tot meer dan vijf miljoen Euro

02 juni 2016

Stel een vraag

Cadac Group Holding maakt bekend dat haar resultaten over 2015 de verwachtingen overtroffen. Het omzetniveau ten opzichte van 2014 steeg met 10 procent tot circa EUR 38 miljoen. Het operationeel resultaat (ebitda) is gestegen met 35% ten opzichte van 2014 en kwam uit op iets meer dan EUR 5 miljoen.

Verwachtingen 2016

Cadac Group is ook 2016 goed begonnen en verwacht dit jaar een sterke autonome omzetstijging te realiseren van 10 tot 20% ten opzichte van 2015. Het operationeel resultaat (ebitda) zal in gelijke mate stijgen. Niet alleen bestaande klanten van Cadac Group kiezen ervoor om een groter deel van hun ICT-bestedingen bij Cadac Group neer te leggen, ook nieuwe klanten weten steeds vaker de weg naar de dienstverlening van Cadac Group te vinden.

Over Cadac Group: Creëer, beheer en deel uw digitale ontwerpen

Onze ICT oplossingen vereenvoudigen complexe ontwerpprocessen in de bouw-, engineering- en productie-industrie. Wij zijn een van de meest gerespecteerde leveranciers van Autodesk software ter wereld. Maar we zijn veel meer dan alleen een Autodesk-leverancier. Wij tillen Autodesk software naar een hoger niveau en ontwikkelen zelf krachtige BIM-, Product Data Management- en op Microsoft SharePoint gebaseerde Engineering Collaboration-oplossingen met behulp van onze add-on productsuites.

CEO Jan Baggen: “In 2015 heeft de Cadac Group Holding BV veel bereikt. Naast het realiseren van een aanzienlijke winst- en omzet groei hebben wij de basis voor een verdere groei verstevigd. Door alle interne processen verregaand te structureren, te optimaliseren en te automatiseren kunnen wij veel efficiënter en klantgerichter handelen.

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding
Jan Baggen

Download ons jaarverslag 2015

Brochure

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?