Naar hoofdinhoud

Kies een land om de inhoud te bekijken die specifiek is voor uw geografische locatie en taal

05 april 2019

Cadac Group wint Autodesk Business Innovation Award 2019

Deze week hebben wij de Autodesk Business Innovation Award in ontvangst mogen nemen voor Cadac Modules, dé oplossing die helpt om tijdrovende, foutgevoelige doch cruciale fasen van processen te optimaliseren, gebaseerd op Autodesk Forge.

Cadac Group wint Autodesk Business Innovation Award 2019

Enabling digital. De slogan en de drijfveer van Cadac. Wij zijn hier dan ook voortdurend mee bezig tijdens het ontwikkelen van eigen software om de maakindustrie, de bouw en de overheid vooruit te helpen en een nieuwe fase van groei in te gaan.

En dat is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Deze week hebben wij de Autodesk Business Innovation Award in ontvangst mogen nemen voor Cadac Modules, dé oplossing die helpt om tijdrovende, foutgevoelige doch cruciale fasen van processen te optimaliseren, gebaseerd op Autodesk Forge. Deze award is deze week uitgereikt tijdens One Team Exchange, Autodesk OTx EMEA 2019, in Barcelona.

Cadac Modules is ontwikkeld, in samenwerking met lanceringspartner Royal BAM Group, om hoofd te bieden aan de huidige uitdagingen in de bouwkundige en de werktuigbouwkundige industrieën. Dankzij Cadac Modules (BAM MEC) is de Koninklijke BAM Group in staat om een nieuwe dimensie toe te voegen aan de digitalisering van het bouwproces. Zo hebben zij de engineeringstijd met 75% kunnen inkorten. Indrukwekkende resultaten, vond ook Autodesk.

Autodesk reikt elk jaar awards uit aan een select aantal partners over de hele wereld. De Autodesk Business Innovation Award is een beloning voor onze innovatiekracht. Wij dragen bij aan slimmer en efficiënter bouwen, een absolute noodzaak voor nu en voor de toekomst.

Kies een locatie

Europa

Wereld