Cadac Group wint Autodesk Business Innovation Award 2019

De award is uitgereikt tijdens Autodesk OTx EMEA in Barcelona

05 april 2019

Stel een vraag

Deze week hebben wij de Autodesk Business Innovation Award in ontvangst mogen nemen voor Cadac Modules, dé oplossing die helpt om tijdrovende, foutgevoelige doch cruciale fasen van processen te optimaliseren, gebaseerd op Autodesk Forge.

Ext_Autodesk_OTx_Day2_676.jpg

Enabling digital. De slogan en de drijfveer van Cadac. Wij zijn hier dan ook voortdurend mee bezig tijdens het ontwikkelen van eigen software om de maakindustrie, de bouw en de overheid vooruit te helpen en een nieuwe fase van groei in te gaan.

En dat is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Deze week hebben wij de Autodesk Business Innovation Award in ontvangst mogen nemen voor Cadac Modules, dé oplossing die helpt om tijdrovende, foutgevoelige doch cruciale fasen van processen te optimaliseren, gebaseerd op Autodesk Forge. Deze award is deze week uitgereikt tijdens One Team Exchange, Autodesk OTx EMEA 2019, in Barcelona.

Cadac Modules is ontwikkeld, in samenwerking met lanceringspartner Royal BAM Group, om hoofd te bieden aan de huidige uitdagingen in de bouwkundige en de werktuigbouwkundige industrieën. Dankzij Cadac Modules (BAM MEC) is de Koninklijke BAM Group in staat om een nieuwe dimensie toe te voegen aan de digitalisering van het bouwproces. Zo hebben zij de engineeringstijd met 75% kunnen inkorten. Indrukwekkende resultaten, vond ook Autodesk.

Autodesk reikt elk jaar awards uit aan een select aantal partners over de hele wereld. De Autodesk Business Innovation Award is een beloning voor onze innovatiekracht. Wij dragen bij aan slimmer en efficiënter bouwen, een absolute noodzaak voor nu en voor de toekomst.

Cadac wil haar klanten helpen om hun digitale agenda te realiseren. De intensieve samenwerking met BAM laat zien hoe we samen met onze klanten succesvolle innovaties kunnen realiseren

Paul Smeets Chief Technology Officer - Cadac Group Holding
Paul Smeets

Cadac. Enabling digital.| Cadac Group B.V. | www.cadac.com | www.cadac.store  

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap