Naar hoofdinhoud

28 februari 2014

Cadac Group wint aanbesteding van groot Deens nutsbedrijf

Met trots kondigen wij aan dat Cadac Group na een intensieve aanbestedingsprocedure de opdracht heeft gekregen om een bedrijfsbrede, op Microsoft SharePoint gebaseerde Document Management & Control oplossing te leveren. Cadac Group kwam, in combinatie met de expertise van een toonaangevend consultancybedrijf, uit de bus als de meest gunstige aanbieder van de juiste oplossing.

Cadac Group wint aanbesteding van groot Deens nutsbedrijf

Het project wordt geleid en geïmplementeerd door een consultancybedrijf en Cadac Group levert zijn softwareoplossingen Cadac Organice DCS, Explorer en Transmit, in combinatie met advies over de oplossingen en configuratiemogelijkheden. Het project is inmiddels van start gegaan en de eerste oplevering staat gepland voor de zomer van 2014. In 2015 wordt de oplossing in productie genomen; het consultancybedrijf zal vanaf dan de ondersteuning en het onderhoud van de volledige oplossing op zich nemen. De oplossing is gebaseerd op een nieuwe Microsoft SharePoint infrastructuur voor Document Management & Control.

De bedrijfsprocessen van het nutsbedrijf zullen dankzij deze oplossing efficiënter worden, omdat een omgeving wordt geboden die:

  • kleine en grote veranderingen aan de faciliteit ondersteunt.
  • Het gecontroleerd delen van informatie tussen de klant, derde partijen, leveranciers en partners mogelijk maakt.
  • Veilig en up-to-date is en toegang biedt tot operationele en onderhoudsgegevens.
  • De gebruikelijke Document Management functionaliteiten biedt.

De oplossing beslaat de volledige levenscyclus van documenten, van het creëren en aanleveren van een document tot het updaten van bestaande documentatie en uiteindelijk op de lange termijn het archiveren of verwijderen van documenten.

Kies een locatie

Europa

Wereld