Cadac Group wint aanbesteding van groot Deens nutsbedrijf

28 februari 2014

Met trots kondigen wij aan dat Cadac Group na een intensieve aanbestedingsprocedure de opdracht heeft gekregen om een bedrijfsbrede, op Microsoft SharePoint gebaseerde Document Management & Control oplossing te leveren. Cadac Group kwam, in combinatie met de expertise van een toonaangevend consultancybedrijf, uit de bus als de meest gunstige aanbieder van de juiste oplossing.

Het project wordt geleid en geïmplementeerd door een consultancybedrijf en Cadac Group levert zijn softwareoplossingen Cadac Organice DCS, Explorer en Transmit, in combinatie met advies over de oplossingen en configuratiemogelijkheden. Het project is inmiddels van start gegaan en de eerste oplevering staat gepland voor de zomer van 2014. In 2015 wordt de oplossing in productie genomen; het consultancybedrijf zal vanaf dan de ondersteuning en het onderhoud van de volledige oplossing op zich nemen. De oplossing is gebaseerd op een nieuwe Microsoft SharePoint infrastructuur voor Document Management & Control.

De bedrijfsprocessen van het nutsbedrijf zullen dankzij deze oplossing efficiënter worden, omdat een omgeving wordt geboden die:

  • kleine en grote veranderingen aan de faciliteit ondersteunt.
  • Het gecontroleerd delen van informatie tussen de klant, derde partijen, leveranciers en partners mogelijk maakt.
  • Veilig en up-to-date is en toegang biedt tot operationele en onderhoudsgegevens.
  • De gebruikelijke Document Management functionaliteiten biedt.

De oplossing beslaat de volledige levenscyclus van documenten, van het creëren en aanleveren van een document tot het updaten van bestaande documentatie en uiteindelijk op de lange termijn het archiveren of verwijderen van documenten.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Sword en Cadac gaan samenwerken

  • Nieuwe oplossing om engineering informatie van verschillende disciplines met elkaar te verbinden

  • Cadac Group lanceert krachtig publicatie- en notificatieplatform

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?