Cadac Group winnaar Autodesk Customer Succes Story Award

Award is uitgereikt tijdens Autodesk OTx

21 april 2017 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Stel een vraag Aanmelden nieuwsbrief

Tijdens de Autodesk OTx conferentie in Berlijn heeft Cadac Group de Autodesk Customer Succes Story Award 2016 in de wacht gesleept. Deze award wordt ieder jaar uitgereikt aan een reseller die een actieve bijdrage heeft geleverd aan een succesvol of vooruitstrevend project van een partner. Cadac Group heeft de Award ontvangen voor hun ondersteuning in een project van Van Wijnen.

cadac-group-winnaar-autodesk-customer-succes-story-award.JPG

Van Wijnen op weg naar papierloze omgeving

Van Wijnen zag als één van de eerste partijen in Nederland toegevoegde waarde in het gebruik van BIM voor de uitvoeringsfase. Het was dan ook voor de hand liggend dat zij als eerste aan de slag gingen met de Autodesk BIM 360 software. In 2014 is Van Wijnen samen met Cadac Group een pilot gestart om BIM naar de bouwplaats te brengen met behulp van BIM 360 Glue en Field. Met het gebruik van deze software wil Van Wijnen uiteindelijk een papierloze bouwplaats realiseren. Omdat Van Wijnen al in een vroeg stadium aan de slag ging met de Autodesk software, hebben zij zelfs actief kunnen bijdragen aan de verbetering van de software.

Prestaties uitgelicht tijdens OTx

Tijdens OTx 2017 is Van Wijnen uitgebreid uitgelicht als early adopter als het gaat om het brengen van BIM naar de bouwplaats. Jeff Larrick, Sr. Manager Worldwide BIM360 Sales, stond tijdens zijn presentatie stil bij de knappe resultaten die Van Wijnen tot nu toe heeft behaald met het gebruik van BIM 360 in verschillende woningbouw projecten. Door BIM 360 samen met Cadac Group succesvol te implementeren wordt BIM daadwerkelijk naar de bouwplaats gebracht en worden er serieuze stappen gezet naar een papierloze omgeving.

Wij zijn erg trots dat we deze prijs hebben gekregen. Door de samenwerking met Van Wijnen hebben wij ook meer inzicht gekregen over wat speelt op de bouwplaats en hoe BIM-modellen en -informatie daar in ondersteunen.

Jeroen Leeuw Sales Director - Architectuur, bouw en installatietechniek
Jeroen Leeuw

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?