Cadac Group versterkt team in Sydney

10 februari 2014

Cadac Group, een authoriteit op het gebied van IT oplossingen voor het creëren, beheren en delen van digitale ontwerpinformatie, breidt het team in Sydney uit om haar aanwezigheid in de Azië-Pacific regio te versterken.

Met het uitbreiden van het team in Sydney willen wij onze concurrentiepositie in de APAC regio versterken. Met name in Australië is veel vraag naar Cadac Organice, onze Document Management & Control oplossing. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat we huidige en toekomstige klanten in de APAC regio beter van dienst kunnen zijn.

Het directieteam van Cadac Group APAC bestaat per februari 2014 uit Managing Director Bas Krikke en Marketing & Finance Manager Anniek Richter. Bas Krikke heeft een achtergrond in de engineering industrie en was voorheen werkzaam op het hoofdkantoor van Cadac Group in Heerlen. Anniek Richter heeft een achtergrond in marketing en finance en houdt zich bezig met zowel de global marketing voor Cadac Organice als de locale marketing en finance activiteiten in de APAC regio. Halverwege 2014 wordt het team verder versterkt met Consultant Michael Hahn die momenteel op het hoofdkantoor van Cadac Group in Heerlen werkzaam is.

Met het Cadac Group APAC team zullen we vanuit de vestiging in Sydney zorg dragen voor de verdere uitbreiding van de activiteiten en ondersteuning bieden aan klanten in de APAC regio.

Bas Krikke Managing Director - Cadac Group APAC
Bas Krikke

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 1)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?