Cadac Group versterkt relatie met Allseas

30 oktober 2014

Onlangs heeft bestaande Cadac Group klant Allseas opdracht gegeven aan Cadac Group voor het leveren van een document control oplossing.

mi-news-allseas-pieter-schelte.jpg

De Zwitserse Allseas Group, in 1985 opgericht door Edward Heerema, is een internationale leider op het gebied van offshore installatie van pijpleidingen en onderzeese constructie. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van grote en complexe projecten en biedt zijn klanten wereldwijd ondersteuning vanaf de conceptuele ontwerpfase tot aan de engineering, inkoop, installatie en commissioning.

Allseas was op zoek naar een vendor document control oplossing om zijn projecten beter te kunnen organiseren. Ze werkten reeds met Microsoft SharePoint, maar ontdekten al snel dat met de functies van de out-of-the-box versie van SharePoint niet aan al hun eisen kon worden voldaan. Ze beseften dat een effectieve en efficiënte vendor document control oplossing cruciaal was voor het succes van hun projecten.

Na een aantal demo's en meetings om hun wensen te bespreken, besloot Allseas dat Cadac Organice DCS de ideale oplossing voor hen was. De oplossing waar Allseas voor gekozen heeft omvat ca. 50 licenties voor Cadac Organice DCS, zodat medewerkers via engineering-specifieke vendor document control processen efficiënt kunnen communiceren met alle leveranciers die betrokken zijn bij hun projecten. Aangezien Cadac Organice DCS gebaseerd is op het SharePoint-platform, is Allseas in staat de reeds gemaakte investering in SharePoint te benutten met behoud van een hoge gebruikers acceptatiegraad voor de nieuwe oplossing. En doordat het bedrijf ook de best practices van de Cadac Organice DCS oplossing implementeert, beschikt het bovendien over een bewezen oplossing die slechts kleine aanpassingen vereist, zodat de oplossing binnen afzienbare tijd kan worden ingezet voor al hun projecten.

Cadac Group is verheugd de relatie met de Allseas Group te kunnen voortzetten en is er trots op de gewenste document control oplossing te mogen leveren. We kijken ernaar uit om Allseas nog jaren te blijven ondersteunen met oplossingen voor het effectief creëren, beheren en delen van digitale ontwerpgegevens.

Over Allseas
De Zwitserse Allseas Group is een wereldwijde leider in offshore pijpleiding installatie en onderzeese constructie. Het bedrijf telt meer dan 2.500 mensen wereldwijd en is actief over een veelzijdige vloot van gespecialiseerde pijpenlegger en support schepen, ontworpen en ontwikkeld in eigen huis.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap