Cadac Group verkrijgt Autodesk Fusion LifeCycle specialisatie

28 juni 2017 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Neem contact op

Als eerste en enige Autodesk Platinum Partner in de Benelux is Cadac Group door Autodesk geaccrediteerd voor de Autodesk Fusion LifeCycle Specialization.

Autodesk Specialized Partner

Als Autodesk Specialized Partner hebben wij aangetoond signicant te investeren in onze expertise, diensten en support. Daarnaast geeft deze Fusion Lifecycle accreditatie blijk van het hoge kennisniveau van de processen en omvangrijke ervaring bij PLM-implementaties bij bedrijven in de maakindustrie.

We zijn zeer trots dat Autodesk ons geaccrediteerd heeft voor deze Fusion Lifecycle specialisatie. Dit is een grote blijk van vertrouwen in ons bedrijf en in de kennis van onze medewerkers. Het betekent ook dat wij onze klanten optimaal ondersteunen bij het implementeren van de beste oplossingen om productontwikkelingsprocessen te optimaliseren binnen alle afdelingen en locaties.

Ernst-Jan Huijbers General Sales Director - Cadac Group Holding
Ernst-Jan Huijbers

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?