Cadac Group verkrijgt alle Autodesk Specializations

16 april 2014

Als enige Autodesk Platinum Partner in de Benelux is Cadac Group door Autodesk geaccrediteerd voor alle beschikbare Autodesk Specializations in het bouwkundige-, civieltechnische- en werktuigbouwkundige marktsegment.

Deze accreditaties tonen onze expertise aan in het leveren van toonaangevende BIM en Digital Prototyping software, hoogwaardige support en het hoge kennisniveau van processen. Daarnaast is dit een waardering van onze omvangrijke ervaring met implementaties van oplossingen voor bedrijven in de bouw- en installatiebranche en de maakindustrie.

We zijn zeer trots dat Autodesk ons geaccrediteerd heeft voor al deze specialismes. Dit is een grote blijk van vertrouwen in ons bedrijf en in de kennis van onze medewerkers. Het betekent ook dat wij klanten optimaal kunnen ondersteunen bij het implementeren van BIM in hun ontwerpprocessen met krachtige, betaalbare en schaalbare oplossingen voor ontwerp, simulatie, visualisatie, documentatie en gegevensbeheer. Hierdoor kunnen onze klanten sneller, kwalitatief hoogwaardiger bouwen, beter samenwerken en faalkosten drastisch verlagen!

Jeroen Leeuw Sales Director - Architectuur, bouw en installatietechniek
Jeroen Leeuw

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 1)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?