Cadac Group verkrijgt Advanced MEP accreditatie

02 april 2014

Als eerste Autodesk Platinum Partner in de Benelux is Cadac Group door Autodesk geaccrediteerd voor de Autodesk Advanced MEP Specialization.

Deze specialisatie toont de expertise aan van Cadac Group in het leveren van software, diensten en support op het gebied van fabrication waardoor BIM-workflows in de installatiebranche binnen handbereik komen te liggen. Daarnaast geeft deze accreditatie blijk van het hoge kennisniveau van de processen en omvangrijke ervaring bij implementaties van BIM oplossingen voor bedrijven in de installatietechnische- en MEP sector.

Veel klanten gebruiken verschillende third-party CAD software op AutoCAD of Revit voor het tekenen van luchtkanaal systemen (HVAC). Als Advanced MEP Specialized partner kan Cadac Group met Revit MEP en Autodesk Fabrication oplossingen fabrikanten direct laten aansluiten op het ontwerpproces zonder daarbij opnieuw te hoeven modelleren.

We zijn zeer trots dat Autodesk ons geaccrediteerd heeft voor deze Advanced MEP specialisatie. Dit is een grote blijk van vertrouwen in ons bedrijf en in de kennis van onze medewerkers. Het betekent ook dat wij onze klanten optimaal ondersteunen bij het implementeren van de beste installatietechnische oplossingen.

Jeroen Leeuw Sales Director - Architectuur, bouw en installatietechniek
Jeroen Leeuw

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 1)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?