Naar hoofdinhoud

29 augustus 2014

Cadac Group tekent samenwerkingsovereenkomst met Metalogix Software

Vandaag kondigde Cadac Group aan dat het bedrijf een samenwerkingsovereenkomst is aangegaan met Metalogix, de toonaangevende leverancier van de meest erkende en vertrouwde managementtools voor bedrijfskritische samenwerkingsplatforms in de branche, waaronder SharePoint, Exchange en Office 365. Door deze samenwerkingsovereenkomst wordt Metalogix Replicator 6.2 beschikbaar voor klanten van Cadac Group naast het eigen Cadac Organice, de toonaangevende Engineering Document Management & Control oplossing op SharePoint.

Cadac Group tekent samenwerkingsovereenkomst met Metalogix Software

Met de groei van SharePoint naar een bedrijfsbreed samenwerkingsplatform, groeit ook het belang van contentdistributie en hoge beschikbaarheid. Onze klanten laten ons steeds weten dat ze met Metalogix Replicator beschikken over de juiste infrastructuurmogelijkheden om ervoor te zorgen dat hun SharePoint content betrouwbaar, up-to-date, veilig en altijd beschikbaar is.”

Over Metalogix
Metalogix biedt industrie erkende managementtools voor bedrijfskritische samenwerkingsplatforms. Deze tools worden ontwikkeld en ondersteund door experts die zich inzetten voor de snel ontwikkelende implementatie en het operationele succes van onze klanten. Metalogix' tools en klantenservice van wereldklasse hebben bewezen de meest effectieve manier te zijn om de steeds complexer wordende en exponentieel groeiende hoeveelheden metadata en content over meerdere samenwerkingsplatforms te managen.

Metalogix ontwikkelt al meer dan tien jaar de beste en meest vertrouwde managementtools voor SharePoint, Exchange en Office 365, ondersteund door onze wereldwijd erkende 24x7-live support. Meer dan 14.000 klanten vertrouwen elke minuut van de dag op tools van Metalogix voor het monitoren, migreren, opslaan, synchroniseren, archiveren, beveiligen en back-uppen van hun samenwerkingsplatforms. Metalogix is Microsoft Gold Partner, EMC Select Partner en leverancier voor de Amerikaanse GSA. Onze klantenservice met gecertificeerde specialisten is winnaar van de prestigieuze NorthFace ScoreBoard AwardSM voor klantenservice van wereldklasse.

www.metalogix.com

Kies een locatie

Europa

Wereld