Cadac Group tekent samenwerkingsovereenkomst met Metalogix Software

29 augustus 2014

Vandaag kondigde Cadac Group aan dat het bedrijf een samenwerkingsovereenkomst is aangegaan met Metalogix, de toonaangevende leverancier van de meest erkende en vertrouwde managementtools voor bedrijfskritische samenwerkingsplatforms in de branche, waaronder SharePoint, Exchange en Office 365. Door deze samenwerkingsovereenkomst wordt Metalogix Replicator 6.2 beschikbaar voor klanten van Cadac Group naast het eigen Cadac Organice, de toonaangevende Engineering Document Management & Control oplossing op SharePoint.

Met de groei van SharePoint naar een bedrijfsbreed samenwerkingsplatform, groeit ook het belang van contentdistributie en hoge beschikbaarheid. Onze klanten laten ons steeds weten dat ze met Metalogix Replicator beschikken over de juiste infrastructuurmogelijkheden om ervoor te zorgen dat hun SharePoint content betrouwbaar, up-to-date, veilig en altijd beschikbaar is.”

Over Metalogix
Metalogix biedt industrie erkende managementtools voor bedrijfskritische samenwerkingsplatforms. Deze tools worden ontwikkeld en ondersteund door experts die zich inzetten voor de snel ontwikkelende implementatie en het operationele succes van onze klanten. Metalogix' tools en klantenservice van wereldklasse hebben bewezen de meest effectieve manier te zijn om de steeds complexer wordende en exponentieel groeiende hoeveelheden metadata en content over meerdere samenwerkingsplatforms te managen.

Metalogix ontwikkelt al meer dan tien jaar de beste en meest vertrouwde managementtools voor SharePoint, Exchange en Office 365, ondersteund door onze wereldwijd erkende 24x7-live support. Meer dan 14.000 klanten vertrouwen elke minuut van de dag op tools van Metalogix voor het monitoren, migreren, opslaan, synchroniseren, archiveren, beveiligen en back-uppen van hun samenwerkingsplatforms. Metalogix is Microsoft Gold Partner, EMC Select Partner en leverancier voor de Amerikaanse GSA. Onze klantenservice met gecertificeerde specialisten is winnaar van de prestigieuze NorthFace ScoreBoard AwardSM voor klantenservice van wereldklasse.

www.metalogix.com

Het partnerschap tussen Cadac Group en Metalogix maakt het voor engineeringbedrijven met medewerkers op afgelegen locaties mogelijk om gebruik te maken van een volledige Document Management & Control oplossing. Door Cadac Organice te combineren met Metalogix Replicator kunnen gebruikers in verschillende werelddelen eenvoudig hun engineeringdocumenten managen en controleren.

Paul Smeets Chief Technology Officer - Cadac Group Holding
Paul Smeets

Deel nieuwsbericht

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?