Naar hoofdinhoud

Kies een land om de inhoud te bekijken die specifiek is voor uw geografische locatie en taal

28 maart 2014

Cadac Group tekent nieuwe samenwerkingsovereenkomst met Rackspace, het open-cloudbedrijf

Cadac Group heeft een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend met Rackspace®, een van de wereldleiders op het gebied van hosting en hybride cloudoplossingen en de oprichter van OpenStack. Cadac Group biedt Private cloudoplossingen voor Enterprise klanten die met grote projecten te maken hebben en 'multi-tenant' (gedeelde) oplossingen als onderdeel van een gestandaardiseerd Document Control System. Hosting in de cloud wordt steeds populairder en de vraag naar deze vorm van hosting neemt aanzienlijk toe.

Cadac Group tekent nieuwe samenwerkingsovereenkomst met Rackspace, het open-cloudbedrijf

Voor Cadac Group staat de wens van de klant centraal. Een samenwerking met derden moet de klant dan ook altijd ten goede komen en het klanten mogelijk maken om nog succesvoller te zijn.

De factoren die hebben geleid tot de beslissing om de samenwerking met Rackspace aan te gaan, zijn:

  • De reputatie van Rackspace als wereldleider op het gebied van hybride cloudoplossingen en de uitstekende klantenservice.
  • 24/7 ondersteuning.
  • Expertise op het gebied van Microsoft SharePoint om de op SharePoint gebaseerde Cadac Organice DCS (Document Control Sytem) nog verder uit te breiden.
  • Internationale dekking met datacentra over de hele wereld.

Cadac Group is trots op de samenwerking met Rackspace. Dankzij deze samenwerking kan zij haar klanten de beste cloudgebaseerde oplossingen voor Engineering Document Management & Control in de markt bieden.

Lees meer over onze samenwerking met Rackspace.

Ga voor meer informatie over Rackspace naar de website: www.rackspace.nl.

Kies een locatie

Europa

Wereld