Cadac Group tekent nieuwe samenwerkingsovereenkomst met Rackspace, het open-cloudbedrijf

28 maart 2014

Cadac Group heeft een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend met Rackspace®, een van de wereldleiders op het gebied van hosting en hybride cloudoplossingen en de oprichter van OpenStack. Cadac Group biedt Private cloudoplossingen voor Enterprise klanten die met grote projecten te maken hebben en 'multi-tenant' (gedeelde) oplossingen als onderdeel van een gestandaardiseerd Document Control System. Hosting in de cloud wordt steeds populairder en de vraag naar deze vorm van hosting neemt aanzienlijk toe.

Voor Cadac Group staat de wens van de klant centraal. Een samenwerking met derden moet de klant dan ook altijd ten goede komen en het klanten mogelijk maken om nog succesvoller te zijn.

De factoren die hebben geleid tot de beslissing om de samenwerking met Rackspace aan te gaan, zijn:

  • De reputatie van Rackspace als wereldleider op het gebied van hybride cloudoplossingen en de uitstekende klantenservice.
  • 24/7 ondersteuning.
  • Expertise op het gebied van Microsoft SharePoint om de op SharePoint gebaseerde Cadac Organice DCS (Document Control Sytem) nog verder uit te breiden.
  • Internationale dekking met datacentra over de hele wereld.

Cadac Group is trots op de samenwerking met Rackspace. Dankzij deze samenwerking kan zij haar klanten de beste cloudgebaseerde oplossingen voor Engineering Document Management & Control in de markt bieden.

Lees meer over onze samenwerking met Rackspace.

Ga voor meer informatie over Rackspace naar de website: www.rackspace.nl.

Gerelateerde video

  • Rackspace Managed SharePoint helps improve Cadac Group client productivity

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiƫntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creƫren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?