Cadac Group tekent nieuwe samenwerkingsovereenkomst met Rackspace, het open-cloudbedrijf

28 maart 2014

Cadac Group heeft een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend met Rackspace®, een van de wereldleiders op het gebied van hosting en hybride cloudoplossingen en de oprichter van OpenStack. Cadac Group biedt Private cloudoplossingen voor Enterprise klanten die met grote projecten te maken hebben en 'multi-tenant' (gedeelde) oplossingen als onderdeel van een gestandaardiseerd Document Control System. Hosting in de cloud wordt steeds populairder en de vraag naar deze vorm van hosting neemt aanzienlijk toe.

Voor Cadac Group staat de wens van de klant centraal. Een samenwerking met derden moet de klant dan ook altijd ten goede komen en het klanten mogelijk maken om nog succesvoller te zijn.

De factoren die hebben geleid tot de beslissing om de samenwerking met Rackspace aan te gaan, zijn:

  • De reputatie van Rackspace als wereldleider op het gebied van hybride cloudoplossingen en de uitstekende klantenservice.
  • 24/7 ondersteuning.
  • Expertise op het gebied van Microsoft SharePoint om de op SharePoint gebaseerde Cadac Organice DCS (Document Control Sytem) nog verder uit te breiden.
  • Internationale dekking met datacentra over de hele wereld.

Cadac Group is trots op de samenwerking met Rackspace. Dankzij deze samenwerking kan zij haar klanten de beste cloudgebaseerde oplossingen voor Engineering Document Management & Control in de markt bieden.

Lees meer over onze samenwerking met Rackspace.

Ga voor meer informatie over Rackspace naar de website: www.rackspace.nl.

Gerelateerde video

  • Rackspace Managed SharePoint helps improve Cadac Group client productivity

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 1)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?