Wij steunen 3FM Serious Request

Kom ook in actie!

23 oktober 2015

Domien, Giel en Paul mogen van 18 tot en met 24 december Heerlen hun thuisbasis noemen. De drie DJ's worden de vaste bewoners van het Glazen Huis op een steenworp afstand van ons hoofdkantoor. De 3FM DJ’s zetten zich hier samen met Nederland in voor kinderen in oorlogs- en conflictgebieden. Wij steunen dit doel graag en organiseren op 18 december een exclusief evenement in het centrum van Heerlen.

coen-swijnenberg.jpg

We starten om 17:00 met een after work borrel. Om 20:00 wonen we samen de spectaculaire opening van het glazen huis bij. Daarna barst om 21:00 bij ons het feest los met de nodige culinaire uitspattingen en een aantal waanzinnige DJ's waaronder Coen Swijnenberg en Faya (Fajah Lourens).

Wilt u het goede doel ook steunen? Doneer dan uw vrijwillige bijdrage via www.seriousrequestdonatie.nl of giro 661.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap