Cadac Group sponsort SharePoint gebruikersgroep

29 april 2014

Cadac Group Americas heeft besloten de lokale SharePoint gebruikersgroep in Houston, in de volksmond ook wel H-SPUG genoemd, te sponsoren. SharePoint gebruikersgroepen zijn unieke netwerkgroepen over de hele wereld. Binnen deze groep kunnen leden technische SharePoint problemen bespreken, hun frustraties uiten en met andere leden brainstormen over oplossingen. Daarnaast worden er informatieve presentaties en lezingen georganiseerd om de leden meer informatie te bieden over de verschillende manieren waarop SharePoint kan worden ingezet. Wat deze gebruikersgroepen zo bijzonder maakt, is dat ze worden beheerd door SharePoint liefhebbers en dat ze een platform bieden voor collectief leren.

Door H-SPUG te sponsoren, kan Cadac Group Americas in contact komen met lokale SharePoint-gebruikers en zo meer inzicht krijgen in de manier waarop zij de software gebruiken. Bovendien biedt het de mogelijkheid om samen te werken met anderen en zo te blijven leren over nieuwe SharePoint ontwikkelingen en verbeteringen. Een van de grootste voordelen van deze sponsoring is uiteraard dat Cadac Group Americas haar eigen kennis op het gebied van SharePoint kan delen met industrieën zoals de olie- en gasindustrie, de mijnbouw, de machine- en apparatenbouw en de procedindustrie en energie.. De technici binnen deze industrieën weten vaak niet hoe ze SharePoint het meest effectief kunnen inzetten in een engineeringsomgeving.

Het Cadac Group Americas team heeft al een aantal maandelijkse bijeenkomsten van H-SPUG bijgewoond en is van plan om actief betrokken te blijven bij de groep. “Het is een hele intelligente en aangename groep mensen, na het bijwonen van zo’n bijeenkomst heb ik altijd het gevoel dat ik echt iets heb kunnen bijdragen en dat ik mensen heb kunnen helpen”, vertelt Edwin Elmendorp, directeur van Cadac Group Americas.

Cadac Organice DCS (Document Control System), een oplossing van Cadac Group, is de toonaangevende op Microsoft SharePoint gebaseerde oplossing voor Engineering Document Control en projectsamenwerking. Cadac Organice is ontwikkeld om klanten die met grote projecten werken te helpen bij het beheren en delen van documenten en samen te werken aan documenten. De oplossing bouwt voort op bijna dertig jaar ervaring en is sinds tien jaar gebaseerd op het SharePoint platform. Cadac Group is bovendien een trots Microsoft Gold Partner.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Sword en Cadac gaan samenwerken

  • Nieuwe oplossing om engineering informatie van verschillende disciplines met elkaar te verbinden

  • Cadac Group lanceert krachtig publicatie- en notificatieplatform

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?