Cadac Group sponsort Alpe d’HuZes Team Spirit2Survive

28 mei 2014

Cadac Group heeft zich als sponsor verbonden aan Team Spirit2Survive en ondersteunt hiermee dit fietsteam om deel te nemen aan Alpe d’HuZes op 5 juni 2014. Zij kunnen nu de fysieke uitdaging aangaan en een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker.

alpe-d-huez.jpg

Kracht, ambitie & enthousiasme
Team Spirit2Survive straalt kracht, ambitie en enthousiasme uit. Ruim een jaar geleden is het idee ontstaan om de Alpe d’Huez te beklimmen. Na vele trainingskilometers, bloed, zweet en tranen zijn ze er dan ook helemaal klaar voor. Het team, onder leiding van Marcel Bos, bestaat uit Roger Bos, Hans Cobben en Ludwin Harsema. Wij wensen ze heel veel succes en zijn ervan overtuigd dat ze de top gaan halen!

Maatschappelijk verantwoord automatiseren
Naast de directe verantwoordelijkheid in duurzame oplossingen voor onze klanten en eigen duurzame bedrijfsvoering wil Cadac Group een positieve bijdrage leveren aan de samenleving. Dit doen we onder andere door middel van eigen activiteiten en door ondersteuning van diverse projecten en lokale initiatieven. Vanuit het sponsorbeleid wordt een breed scala aan maatschappelijke doelen ondersteund, zoals in dit geval Alpe d’HuZes.

Wij fietsen met Team Spirit2Survive voor het goede doel en binden de strijd aan met kanker. Onder het motto “opgeven is geen optie” wordt op één dag de legendarische Alpe d’Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Kanker is een vreselijke ziekte waar iedereen mee te maken heeft, het is een maatschappelijk probleem. We kunnen de ziekte niet wegnemen, hoe graag we dat ook willen voor onze naasten. Daarom blijven we niet werkloos toekijken en hebben we met ons team besloten om deel te nemen aan de Alpe d’HuZes.

Marcel Bos Autodesk Docent - Machine- en apparatenbouw
Marcel Bos

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?