Cadac Group presenteert tijdens SharePoint TechFest Houston

14 oktober 2014

Cadac Group kondigt met groot genoegen aan op 5 november 2014 een presentatie te zullen geven tijdens het 2014 SharePoint TechFest in Houston, Texas.

SharePoint TechFest is een jaarlijkse conferentie en expositie voor directieleden uit de zakenwereld en technologiebranche. Het is erop gericht door presentatie van baanbrekende producten en diensten innovaties en technologische ontwikkelmogelijkheden in de regio onder de aandacht te brengen. Het eendaagse evenement wordt gezien als een van de meest alomvattende, door de sector gezamenlijk georganiseerde technologie-evenementen.

Tijdens zijn presentatie bespreekt Edwin Elmendorp, President van Cadac Group Americas, de twee werelden van het beheer van ontwerpgegevens en document control. De deelnemers komen meer te weten over de basisbeginselen van engineering, het creëren van engineeringcontent en hoe SharePoint kan worden geïntegreerd in engineeringvriendelijke systemen om een oplossing te leveren die kan omgaan met de complexiteit van de ontwerpwereld en tevens voldoet aan de prioriteiten op het gebied van document control.

De belangrijkste onderwerpen zijn:

  • De basisbeginselen van engineering -gecontroleerde vs. ongecontroleerde content en versies vs. revisies.
  • Engineering content creëren - de complexiteit van de ontwerpwereld.
  • Integreren van technologie-stacks.
  • Het belang van document control leren begrijpen.

We zien u graag tijdens het SharePoint Techfest. Kijk regelmatig voor aanvullende informatie over onze presentatie tijdens het evenement.

Edwin Elmendorp behaalde een bachelorsdiploma in computer science aan Hogeschool Zuyd en heeft ruim 10 jaar ervaring in de implementatie van Microsoft SharePoint-softwareoplossingen en Autodesk Vault-softwareoplossingen in de engineeringwereld. Dankzij zijn nauwe samenwerking met zowel toonaangevende operators als bedrijven op het gebied van engineering, inkoop en bouw (EPC's) heeft hij ervaring opgedaan in het gebruik van beide technologieplatforms voor engineering data management en document control. Edwin is President van Cadac Group Americas en woont met zijn gezin in Houston, Texas. Dankzij zijn ondernemingsgeest en pragmatische instelling is Cadac Group internationaal enorm gegroeid.

Edwin Elmendorp President Americas - Cadac Group Americas
Edwin Elmendorp

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Sword en Cadac gaan samenwerken

  • Nieuwe oplossing om engineering informatie van verschillende disciplines met elkaar te verbinden

  • Cadac Group lanceert krachtig publicatie- en notificatieplatform

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?