Naar hoofdinhoud

14 juli 2020

Cadac Group opent de Cadac Creators Game Room

Op vrijdag 10 juli openden we de Cadac Creators Game Room in Heerlen, een ruimte waar de Cadac-collega's, tussen het harde werk door, even kunnen ontspannen op de werkvloer.

cadac-creators-game-room-1280-4

Cadac Creators

Begin 2020 lanceerden Cadac Group een nieuw concept: Cadac Creators, een wervingscampagne in lijn met het ambitieuze groeiscenario van Cadac. Bij Cadac Creators krijgen schoolverlaters en juniors de mogelijkheid om hun carrière als engineer, bouwprofessional of geo-ICT’er een kickstart te geven. Groei staat steeds centraal. Cadac Creators genieten een doordacht opleidingsprogramma, worden te werk gesteld bij vooruitstrevende klanten en leren van de beste experts. Na twee jaar kunnen ze zich opwerken tot consultants en staan ze aan de digitale frontlinie van Cadac.

Cadac Creators Game Room

De kracht van Cadac is haar personeel. En daar moet voor gezorgd worden! Bij Cadac wordt er hard gewerkt, maar is er ook ruimte voor ontspanning en collegialiteit. De boog kan namelijk niet altijd gespannen staan. De Cadac Creators Game Room is uitgerust met diverse spellen van een flipperkast tot een spectaculaire Formule 1 racesimulator. Ook is er een voetbaltafel aanwezig en een arcadekast met meer dan 800 old school games.

Je leert elkaar op een andere manier kennen wanneer je samen een potje tafelvoetbal speelt. Dit komt de werksfeer ten goede en dat heeft een positieve invloed op de resultaten!

organisatie-Jan-Baggen-430

Jan Baggen

CEO Cadac Group

Ben jij een maker van morgen?
Word Cadac Creator

Kies een locatie

Europa

Wereld