Cadac Group ook Microsoft Gold Partner in 2014

11 februari 2014

Cadac Group is wederom met succes door Microsoft geaccrediteerd voor diverse Gold en Silver competenties. Hiermee geeft Microsoft aan dat wij voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld aan het behalen van deze accreditaties, zoals gekwalificeerde medewerkers die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Hierdoor bent u er van verzekerd dat wij u op de best mogelijk manier kunnen ondersteunen.

Gold
Application & Development
Bewijs van expertise en hoogwaardige ondersteuning op het gebied van ontwikkelen en leveren van innovatieve toepassingen op het Microsoft platform.

Collaboration & Content
Met deze competentie bewijst Cadac Group (met Cadac Organice) om op basis van Microsoft SharePoint oplossingen te ontwikkelen, te implementeren en te ondersteunen waardoor ondernemingen in staat zijn om efficiënt hun content te beheren.

Silver
Learning Solutions
Bewijs van geruime kennis en ervaring op het gebied van Microsoft software, waardoor onze gecertificeerde trainers de hoogste kwaliteit kunnen bieden in Microsoft trainingen zoals Office, SharePoint en Windows Server training

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Actuele ontwikkelingen NedOmgeving

  • Webinar: maak al uw plannen waar met NedOmgeving

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?