Cadac Group maakt grote sprong voorwaarts met Digital Fabrication

Cadac group verwelkomt Frank Smets als manager van Cadac Group Digital Fabrication

09 maart 2020 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Neem contact op Autodesk CAM Specialization

Om haar unieke positie als totaalleverancier van digitale ontwerp- en productieoplossingen in de Benelux te versterken heeft Cadac Group per 1 maart 2020 haar Digital Fabrication-divisie uitgebreid met CAM-specialist Frank Smets.

Frank is per 1 maart in dienst getreden als manager Digital Fabrication bij Cadac Group. Hij is sinds 1986 werkzaam in de CAM-wereld en heeft een indrukwekkend CV opgebouwd met managementposities bij verschillende bedrijven zoals Unisign & HURCO. Daarnaast heeft hij in 2016 het CNC-dienstverleningsbedrijf Pro4CNC opgericht.

Frank wordt enthousiast verwelkomt als manager van Cadac Group Digital Fabrication. De uitbreiding is in lijn met het ambitieuze groeiscenario dat Cadac Group zich voor de komende jaren ten doel heeft gesteld. “Niet alleen biedt Cadac mij de mogelijkheid om met de nieuwste ontwerp- en productiemethoden te werken, ook word ik ontvangen in een enthousiast en kundig team. Dit is de ideale vervolgstap in mijn carrière”, aldus Frank. 

Cadac Group heeft een ambitieus groeiscenario naar het jaar 2025 opgesteld. Via een aantal 'basecamps' willen zij in 2025 de top bereiken. Om deze klim naar de top te realiseren, hebben zij in 2018 de wervingscampagne 'Enable yourself' gelanceerd. “Frank vormt een mooie aanvulling op het Digital Fabrication team. We zijn erg verheugd met zijn komst en de ervaring die hij met zich meebrengt. Wederom een veelbelovende toevoeging aan onze organisatie”, aldus Jan Baggen, CEO Cadac Group.

Autodesk CAM Specialization
In Augustus 2019 heeft Cadac Group de Autodesk CAM Specialization ontvangen vanwege haar kennis, ervaring en processen op het gebied van Computer-Aided Manufacturing (CAM). Cadac verdiept zich al jaren in de CAM-wereld door middel van intensieve trainingen en te innoveren in het Cadac Lab op het hoofdkantoor te Heerlen.

De Autodesk CAM Specialization erkent niet alleen Cadac’s expertise op het gebied van CAM, maar stelt Cadac ook in staat een selectie van exclusieve high-end Autodesk CAM-oplossingen op te nemen in de productcatalogus zoals Autodesk PowerMillPowerShapePowerInspectNetfabb en FeatureCAM. Al deze producten kunnen gepresenteerd en getest worden in het Cadac Lab.

Bekijk video

Cadac Lab
Het Digital Fabrication team in het Cadac Lab beschikt over een compleet uitgeruste werkplaats met onder andere een 5-assig CNC-bewerkingscentrum, een industrierobot voor 3D-printing en het nieuwe robotfrezen, een lasersnijmachine, een industriële 3D-printer, scanapparatuur voor reverse engineering en meer apparatuur om klanten te helpen met hun transitie naar een steeds digitalere werkomgeving.

Totaaloplossingen
Cadac Group Digital Fabrication richt zich met name op het leveren van totaaloplossingen op het gebied van CAM en Industrie 4.0, 3D-printing en -scanning. Ook zijn zij in staat om gehele bedrijfsprocessen te digitaliseren, visualiseren en automatiseren met eigen ontwikkelde software. Centraal hierbij staan Autodesk CAM-oplossingen, zowel integrated CAM (Inventor CAM en Fusion 360) als standalone CAM (PowerMill en FeatureCAM). Naast deze CAM-software levert Cadac Group diensten waaronder trainingen, implementatiebegeleiding en postprocessor development.

Frank vormt een mooie aanvulling op het Digital Fabrication team. We zijn erg verheugd met zijn komst en de ervaring die hij met zich meebrengt. Wederom een veelbelovende toevoeging aan onze organisatie

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding
Jan Baggen

Over Cadac Group

Cadac Group is een toonaangevende aanbieder van software en consultancy aan verschillende bedrijfstakken, zoals de maakindustrie en de bouwsector. Als Autodesk Platinum Partner en Microsoft Gold Partner gaat Cadac Group voorop in de digitale transformatie. Met betrouwbare softwareoplossingen en branchespecifieke kennis helpt Cadac Group de design-, maak- en gebruiksprocessen van bedrijven te digitaliseren.

Cadac Group is een van de grotere internationale spelers met kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Australië. In Nederland is Cadac Group gevestigd in Heerlen (hoofdkantoor), Vianen en Meppel. Kijk voor meer informatie op www.cadac.comCadac. Enabling digital.| Cadac Group B.V. | www.cadac.com | www.cadac.store  

Deel nieuwsbericht

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap