Cadac Group lid van Brainport Industries

16 juni 2017 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Stel een vraag Meer over Brainport Industries

Sinds 1 juni 2017 is Cadac Group lid van Brainport Industries. Dit is een selecte club met meer dan 100 toonaangevende high tech toeleveranciers in Nederland.

Brainport, de slimste regio ter wereld

Brainport Industries heeft haar thuisbasis in de Brainport regio rondom Eindhoven, de slimste regio ter wereld en één van de wereldwijde hot spots op het gebied van High Tech Systemen en Materialen.

Bekijk video

Toegang tot een schat aan expertise

In Brainport Industries zijn toeleveranciers uit de hele keten vertegenwoordigd, zodat Cadac Group nog beter in staat is om onze producten en diensten verder te ontwikkelen en nog beter aan te sluiten op de vraag in de markt.

Wij zijn er enorm trots op om samen met de andere leden kennis en ervaring te delen om de verbinding van de gehele high tech supply keten te verbeteren en te professionaliseren. Hiermee kunnen wij onze klanten nog beter voor zien van de beste expertise om hun (ontwerp)processen te verbeteren.

Lees meer over Brainport Industries

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap