Cadac Group lanceert krachtig publicatie- en notificatieplatform

Cadac Organice TagHub gebruikt innovatieve Viewport-engine van Radial SG

16 februari 2016 in industrie Procestechniek, Energie & Maritiem

Stel een vraag

Onze nieuwste oplossing, Cadac Organice TagHub, is een krachtig publicatie- en notificatieplatform dat een aanvulling vormt op uw huidige engineering- en projectmanagementfilosofie.

Uitgerust met Viewport

Cadac Organice TagHub is uitgerust met de Viewport-oplossing van Radial SG. Het doel van onze nieuwe oplossing is om engineers en operators op de hoogte te houden van veranderingen in de verschillende bronoplossingen die worden gebruikt om complexe engineering projecten of installaties te beheren. Alle informatie wordt gestroomlijnd, zodat de interoperabiliteit aanzienlijk verbetert.

Altijd volledig op de hoogte tijdens complexe projecten

De oplossing integreert statische en real-time gegevens van verschillende bronsystemen en presenteert deze informatie op een duidelijke, eenvoudige en bondige manier. De kunstmatige intelligentie van de Viewport-engine zorgt ervoor dat Organice TagHub automatisch tag nummers, tekening nummers en links detecteert en dat informatie automatisch wordt gepubliceerd en op een gebruiksvriendelijke manier wordt gepresenteerd. Dankzij de geïntegreerde notificatiemanager worden gebruikers op de hoogte gebracht van wijzigingen in verschillende versies van gepubliceerde informatie.

Marktleider

Dankzij deze samenwerking met Radial SG verstevigen wij onze positie als marktleider op het gebied van engineering collaboration-oplossingen.

Door de handen ineen te slaan met Radial SG creëren we een samenwerkingsplatform dat engineeringgegevens van verschillende disciplines met elkaar verbindt.

Paul Smeets Chief Technology Officer - Cadac Group Holding
Paul Smeets

Over Radial SG
Radial SG is een IT bedrijf, gevestigd in Woerden. Het biedt innovatieve software-oplossingen en diensten voor diverse industrieën. Hun Viewport oplossing verlaagt risico’s, vermindert downtime en faciliteert betere besluitvorming doordat iedereen direct toegang heeft tot de juiste, up-to-date informatie.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?