Naar hoofdinhoud

Kies een land om de inhoud te bekijken die specifiek is voor uw geografische locatie en taal

25 oktober 2017

Cadac Group is weer voor 5 jaar KMO gecertificeerd

Bent u op zoek naar een voordelige BIM of CAD training, waarmee u uw kennis naar een hoger niveau tilt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Cadac Group is een van de grootste bouwkundige trainingsinstituten van Nederland en België.

Cadac Group is weer voor 5 jaar KMO gecertificeerd

Trainingen van Cadac Group zijn KMO gecertificeerd

Wij bieden een breed scala van BIM en CAD trainingen aan voor de bouwkundige markt. Met onze unieke, modulaire trainingsopzet kiest u de juiste training die perfect aansluit bij uw situatie en kennisniveau. Daarnaast is het ook mogelijk om een opleidingstraject samen te stellen waarbij trainingen gecombineerd kunnen worden. Zo kiest u dus een traject dat volledig aansluit bij uw wensen en behoeftes.

Volg een training en kom in aanmerking voor de KMO-portefeuille

Wij zijn een KMO erkende dienstverlener. Als u een training bij ons volgt dan komt u dus in aanmerking voor een KMO-subsidie. Of u nu architect, installateur, constructeur, aannemer, fabrikant of gebouwbeheerder bent, wij hebben voor elke rol in het bouwproces de beste trainingen die passen bij uw werkzaamheden en ambities.

Wie komt in aanmerking voor deze subsidie?

De subsidie is bestemd voor kleine en middelgrote ondernemingen en vrije beroepen in de privésector, die gevestigd zijn in het Vlaams Gewest en een aanvaardbare hoofdactiviteit hebben. Verenigingen Zonder Winstoogmerk komen helaas niet in aanmerking voor deze subsidie en kunnen daarom geen gebruik maken van de KMO-portefeuille. Lees hier meer over de voorwaarden.

Bekijk hier het volledige trainingsaanbod

Kies een locatie

Europa

Wereld