Cadac Group is nu exclusief reseller van Autodesk Netfabb

03 augustus 2017 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Stel een vraag

Netfabb van Autodesk is een essentiële tool voor alle bedrijven die de stap willen zetten naar 3D-printing. Waar u voorheen met talloze applicaties aan de slag moest om van een 3D-model een succesvolle 3D-print te maken, brengt Netfabb dit samen tot één geïntegreerde workflow. Wij zijn nu door Autodesk geautoriseerd om, als enige Platinum Partner in de Benelux, Netfabb te mogen leveren.

3D-printing simulatie en lightweighting in 1 pakket

Autodesk Netfabb biedt een complete geïntegreerde workflow om 3D-modellen voor te bereiden voor 3D-printing. Van importeren van modellen en geometrie, doorrekenen van het model, leightweighting, sterkte simulatie, tot toetsen van het printproces. En dat allemaal in één tool, zonder onnodig dataverlies bij elke stap in het proces. Overhevelen van data van het ene programma naar het andere is niet meer nodig. Hierdoor bespaart u niet alleen enorm veel tijd, u voorkomt ook kostbare fouten.

Maak uw ontwerp zo licht en sterk mogelijk

Met de krachtige mogelijkheden voor leightweighting kunt u uw ontwerp ‘uithollen’ om het zo licht mogelijk te maken, met behoud van sterkte. Zo realiseerde vliegtuigbouwer Airbus bijvoorbeeld een stuk lagere CO2-uitstoot dankzij minder brandstofgebruik door aanzienlijke gewichtsbesparing aan het frame van vliegtuigzetels. Een kostenbesparing die in de miljoenen loopt.

We zijn zeer trots dat Autodesk ons geaccrediteerd heeft voor Netfabb. Dit is een grote blijk van vertrouwen in ons bedrijf en in de kennis van onze medewerkers. Het betekent ook dat wij onze klanten optimaal ondersteunen met hun 3D-printing processen.

Ernst-Jan Huijbers General Sales Director - Cadac Group Holding
Ernst-Jan Huijbers

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Internationale CAM-erkenning voor Cadac Group

  • Cadac organiseert culinaire roundtable rond data management

  • Meer dan 100 nieuwe topvacatures bij Cadac Group

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap