Naar hoofdinhoud

Kies een land om de inhoud te bekijken die specifiek is voor uw geografische locatie en taal

03 augustus 2017

Cadac Group is nu exclusief reseller van Autodesk Netfabb

Netfabb van Autodesk is een essentiële tool voor alle bedrijven die de stap willen zetten naar 3D-printing. Waar u voorheen met talloze applicaties aan de slag moest om van een 3D-model een succesvolle 3D-print te maken, brengt Netfabb dit samen tot één geïntegreerde workflow. Wij zijn nu door Autodesk geautoriseerd om, als enige Platinum Partner in de Benelux, Netfabb te mogen leveren.

Cadac Group is nu exclusief reseller van Autodesk Netfabb

3D-printing simulatie en lightweighting in 1 pakket

Autodesk Netfabb biedt een complete geïntegreerde workflow om 3D-modellen voor te bereiden voor 3D-printing. Van importeren van modellen en geometrie, doorrekenen van het model, leightweighting, sterkte simulatie, tot toetsen van het printproces. En dat allemaal in één tool, zonder onnodig dataverlies bij elke stap in het proces. Overhevelen van data van het ene programma naar het andere is niet meer nodig. Hierdoor bespaart u niet alleen enorm veel tijd, u voorkomt ook kostbare fouten.

Maak uw ontwerp zo licht en sterk mogelijk

Met de krachtige mogelijkheden voor leightweighting kunt u uw ontwerp ‘uithollen’ om het zo licht mogelijk te maken, met behoud van sterkte. Zo realiseerde vliegtuigbouwer Airbus bijvoorbeeld een stuk lagere CO2-uitstoot dankzij minder brandstofgebruik door aanzienlijke gewichtsbesparing aan het frame van vliegtuigzetels. Een kostenbesparing die in de miljoenen loopt.

Kies een locatie

Europa

Wereld