Cadac Group is jarig! We bestaan 30 jaar.

08 juni 2016

Neem contact op

16 mei 1986, 30 jaar geleden, richtte de toen 21-jarige Jan Baggen in Heerlen het Cad Advies Centrum ofwel Cadac op. Van kleine eenmanszaak is Cadac nu 30 jaar later uitgegroeid tot een succesvolle internationale onderneming met meer dan 250 werknemers en vestigingen wereldwijd.

30 jaar succes

We zijn meer dan 30 jaar succesvol en sluiten deze mijlpaal dan ook af met fantastische resultaten. Cadac Group is de grootste Autodesk reseller in de Benelux, al meer dan 5 jaar Autodesk Platinum Partner en 2 jaar op rij Best Managed Company.

Klaar voor de toekomst

Naast het realiseren van een aanzienlijke winst- en omzet groei hebben wij in 2015 de basis voor een verdere groei verstevigd. Door alle interne processen verregaand te structureren, te optimaliseren en te automatiseren kunnen wij nu veel efficiënter en klantgerichter handelen. We blijven onze organisatie en oplossingen dan ook continu verbeteren om ook de komende 30 jaar een outperformer te blijven!

Wij zijn een van de meest gerespecteerde leveranciers van Autodesk software ter wereld. Maar we zijn veel meer dan alleen een Autodesk-leverancier. Wij tillen Autodesk software naar een hoger niveau en ontwikkelen zelf krachtige BIM-, Product Data Management- en op Microsoft SharePoint gebaseerde Engineering Collaboration-oplossingen met behulp van onze add-on productsuites.

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding
Jan Baggen

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Nieuwe functionaliteiten en vernieuwde interface NedOmgeving

  • NedOmgeving en Toepasbare regels

  • Ontwikkelplanning NedOmgeving

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap