Cadac Group introduceert Enable yourself

Ben jij de consultant die de digitale agenda voor de bouw- en maakindustrie gaat realiseren?

19 juni 2018

Enable yourself Maak een afspraak

Wij hebben een ambitieus groeiscenario naar het jaar 2025 opgesteld. Via een aantal ‘basecamps’ gaan wij in 2025 de top bereiken. Dit willen wij samen met onze medewerkers doen want zij zijn onze toegevoegde waarde! Om deze klim naar de top te realiseren, zijn wij op zoek naar toppers die samen met ons deze reis willen maken!

Bij Cadac bepaal je zelf hoe ver je komt. De beste experts in je vakgebied, gave projecten voor toonaangevende klanten en de nieuwste tools en inzichten. Maar je krijgt vooral echt de ruimte om jezelf te ontwikkelen tot een senior consultant in jouw interessegebied. Je leert hoe het echt zit. Dat verrijkt je leven en je carrière altijd. Enable yourself bevat een tweejarig trainingsprogramma met onder andere innovatieve workshops in ons hypermoderne Cadac Lab. Van 3D-printing, Generative Design, BIM tot Augmented en Virtual Reality. Dit wil je leren, want dit is dé toekomst.

Interesse? Enable Yourself en solliciteer!

Bekijk video 

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Nieuw traject van start: BIM Modelleurs+ per direct beschikbaar

  • Cadac Group breidt uit met nieuwe medewerkers

  • Cadac Group introduceert nieuwe slogan 'Cadac. Enabling digital.'

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap