Cadac Group introduceert Cadac Modules Suite

De verbindende schakel tussen bouw en productie

05 oktober 2017

Meer informatie Bekijk video

Cadac Modules Suite is een nieuwe oplossing die helpt om tijdrovende, foutgevoelige doch cruciale fasen van uw processen te optimaliseren.

Directe oplossing met lange termijn resultaten

Vandaag de dag hebben opdrachtgevers steeds meer uiteenlopende wensen. Cadac Modules Suite is een nieuwe oplossing die helpt om tijdrovende, foutgevoelige doch cruciale fasen van uw processen te optimaliseren. Met Cadac Modules Suite kunt u effectiever ontwerpen en het biedt de mogelijkheid om efficiënter te produceren tijdens de uitvoerings- en productiefase. Met Cadac Modules Suite zetten we een streep door de spraakverwarring die kan ontstaan tussen het toepassen van objecten in een BIM-omgeving en het produceren van het object.

Cadac Modules Suite is vanaf November 2017 verkrijgbaar, exclusief bij Cadac Group.

Meer informatie 

Bekijk video 

Met Cadac Modules Suite beschikt u over een innovatief Cloud platform dat inzage, controle en overzicht biedt over de gehele loop van uw projecten. 

Desmond Laeyendecker Business Development Manager - Architectuur, bouw en installatietechniek
Desmond Laeyendecker

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 1)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap