Naar hoofdinhoud

18 december 2013

Cadac Group Holding neemt Detron CAD Solutions over

Cadac Group Holding en Detron ICT & Telecom Groep (Detron) hebben een koopovereenkomst getekend waarin is overeengekomen dat de CAD activiteiten van Detron worden overgenomen door de Cadac Group Holding op 1 januari 2014.

Cadac Group Holding neemt Detron CAD Solutions over

Detron CAD Solutions (voorheen ISSUE CAD Solutions) is al 25 jaar actief in de segmenten bouw en constructie, energie en GIS. Ronald Knoop, business unit directeur bij Detron en verantwoordelijk voor deze transactie: “Detron heeft een focus op geïntegreerde ICT & Telecom dienstverlening. De CAD oplossingen en bijbehorende dienstverlening zijn geen onderdeel van de kernactiviteiten van Detron. Met de verkoop aan Cadac Group hebben wij voor onze klanten en personeel een partij gevonden die een absolute focus heeft op deze activiteiten en tevens de grootste is op dit gebied in Nederland.”

Over Detron ICT & Telecom Groep
Detron beheert de gehele ICT- en telefonieomgeving voor haar klanten en is met een jaaromzet van circa EUR 150 miljoen (2012) en zo'n 550 medewerkers één van de grootste niet-beursgenoteerde ICT-ondernemingen van Nederland. In haar 5 jarig bestaan is Detron marktleider geworden voor het MKB en de (mid-size) non-profit markt en een speler van formaat in de grootzakelijke markt.

Kies een locatie

Europa

Wereld