Cadac Group Holding neemt Detron CAD Solutions over

18 december 2013

Cadac Group Holding en Detron ICT & Telecom Groep (Detron) hebben een koopovereenkomst getekend waarin is overeengekomen dat de CAD activiteiten van Detron worden overgenomen door de Cadac Group Holding op 1 januari 2014.

Detron CAD Solutions (voorheen ISSUE CAD Solutions) is al 25 jaar actief in de segmenten bouw en constructie, energie en GIS. Ronald Knoop, business unit directeur bij Detron en verantwoordelijk voor deze transactie: “Detron heeft een focus op geïntegreerde ICT & Telecom dienstverlening. De CAD oplossingen en bijbehorende dienstverlening zijn geen onderdeel van de kernactiviteiten van Detron. Met de verkoop aan Cadac Group hebben wij voor onze klanten en personeel een partij gevonden die een absolute focus heeft op deze activiteiten en tevens de grootste is op dit gebied in Nederland.”

Over Detron ICT & Telecom Groep
Detron beheert de gehele ICT- en telefonieomgeving voor haar klanten en is met een jaaromzet van circa EUR 150 miljoen (2012) en zo'n 550 medewerkers één van de grootste niet-beursgenoteerde ICT-ondernemingen van Nederland. In haar 5 jarig bestaan is Detron marktleider geworden voor het MKB en de (mid-size) non-profit markt en een speler van formaat in de grootzakelijke markt.

Door deze transactie zullen beide divisies nu nog meer schaalgrootte verkrijgen. Onze vooraanstaande positie bij overheden en de grond-, weg- en waterbouw en woning- en utiliteitsbouw wordt door deze uitbreiding in kennis en ervaring nog verder uitgebouwd. Vooral BIM vraagt de komende jaren grote investeringen bij onze klanten en uiteraard ook van ons als leverancier van BIM software oplossingen.

Richard Goossens Algemeen Directeur - NedGraphics
Richard Goossens

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?