Cadac Group heeft de Autodesk Construction Specialization verkregen

Specialisatie onderschrijft de kennis van BIM voor de uitvoeringsfase

29 juni 2017 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Meer over BIM op de bouwplaats Aanmelden nieuwsbrief

Cadac Group heeft de Autodesk Construction Specialization gekregen voor hun inzet en waardevolle bijdrage aan het brengen van BIM naar de bouwplaats. We hebben met een groot team binnen Cadac Group veel effort gestoken in het vergaren van kennis en kunde in het ontsluiten en beheren van BIM-informatie voor de uitvoerings- en exploitatiefase.

Autodesk Construction Specialization

Die effort wordt nu beloond door Autodesk met de eerste Autodesk Construction Specialization in de Benelux. We hebben al meerdere referenties die zeer positief zijn over onze werkwijze en ondersteuning in het brengen van BIM naar de bouwplaats. Onder andere Van Wijnen, Coen Hagedoorn en BAM erkennen onze expertise op dit vlak.

Optimale ondersteuning in het ontsluiten van bouwinformatie

Door de technische achtergrond en de expertise die we de afgelopen tijd hebben opgebouwd kunnen we u nog beter ondersteunen in het beheren en ontsluiten van bouwinformatie. Onder andere door gebruik te maken van de Autodesk BIM 360 software, zoals BIM 360 Glue, BIM 360 Field, BIM 360 Plan en BIM 360 Docs, is het mogelijk om BIM-informatie optimaal te gebruiken voor de uitvoeringsfase. Met BIM 360 in combinatie met onze trainingen, workshops en gespecialiseerde consultants gaat u efficiënter om met BIM in de uitvoeringsfase.

De Autodesk Construction Specialization is een erkenning van de expertise die wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd in het brengen van BIM naar de bouwplaats.

Jeroen Leeuw Sales Director - Architectuur, bouw en installatietechniek
Jeroen Leeuw

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 1)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap