Cadac Group geeft lezing tijdens Autodesk University in Las Vegas

21 december 2014

Dit jaar vindt de Autodesk University plaats van 2 t/m 4 december in Las Vegas. Dit is hét jaarlijks wereldwijd en toonaangevende evenement voor gebruikers van Autodesk software, met tientallen sprekers en ongeveer 9.000 architecten, ingenieurs, ontwerpers en vooraanstaande bedrijven uit geheel de wereld.

autodesk-university.png

Als een gerenommeerde leider in Engineering Document Management & Control-oplossingen op basis van Autodesk Vault en Microsoft SharePoint, is Cadac Group uitgenodigd om een lezing te geven over Vault Professional en Microsoft SharePoint voor Engineering Collaboration tijdens de Autodesk University (Class CV5861-P).

Als onderdeel van de ‘Civil Infrastructure Design’ track en de ‘Vault voor AEC’ track, vertel ik over de uitdagingen en best practices voor een effectieve implementatie van een uitgebreide Data Management oplossing voor grote investeringsprojecten.

Edwin Elmendorp President Americas - Cadac Group Americas
Edwin Elmendorp

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?