Cadac Group en Yellax Industry & ICT bundelen hun krachten

Samenwerkingsverband om de ontwerp-, beheer- en faalkosten van technische installaties sterk te reduceren.

06 november 2015 in industrie Procestechniek, Energie & Maritiem

Cadac Group en Yellax Industry & ICT gaan actief samenwerken om de ontwerp-, beheer- en faalkosten van technische installaties sterk te reduceren. Met de Autodesk oplossingen van Cadac Group en Typical Manager® van Yellax, kunnen bedrijven veel efficiënter en goedkoper ontwerpen. Dit leidt tot een scherpere concurrentiepositie en een verhoging van de financiële marge binnen projecten.

Samenwerking Cadac Group & Yellax.png

Generieke data over de verschillende disciplines
Generieke data tussen de verschillende engineersdisciplines is cruciaal. Yellax optimaliseert dit proces met haar software applicatie Typical Manager®. Hiermee kunnen gebruikers hun ontwerpinformatie van technische ontwerpprocessen binnen de industriële automatisering breed beschikbaar en toegankelijk maken voor stakeholders.

System engineering, een machine lay-out of een P&ID is veelal het vertrekpunt voor het ontwerp van een technische installatie of machine. De configuratie- en projectdata binnen Typical Manager® worden gebruikt om outputdocumenten te produceren. Deze projectdata dient eenduidig beheerd te worden, vanaf de ontwerpfase tot en met de beheer- en onderhoudsfase.

Koppeling Typical Manager en Autodesk software
Om deze ontwerpdata up-to-date te houden heeft Yellax een rechtstreekse interface gerealiseerd met AutoCAD Electrical. Vanuit een configuratie binnen Typical Manager® worden elektrotechnische schema’s rechtstreeks geproduceerd en gesynchroniseerd waardoor de data gaandeweg het proces (van ontwerp tot as-built) gewijzigd kan worden.

Kortere doorlooptijden. Hogere kwaliteit.
Met dit samenwerkingsverband gaan Yellax en Cadac Group elkaar versterken. Traditionele werkwijzen maken plaats voor functioneel modulair werken, waarbij werktuigbouwkundige en elektrotechnische software en documentatie nauw met elkaar verweven zijn.

Doelstelling van beide partijen is om het creëren, delen en beheren beheersbaar en eenvoudig te maken, waardoor doorlooptijden worden verkort en de kwaliteit verhoogd en gewaarborgd kan worden.

Geïnteresseerd in de koppeling tussen Typical Manager® en Autodesk producten, of wilt u meer weten over de samenwerking? Neem dan contact met ons op.

Over Yellax Industry & ICT
De missie van Yellax is het optimaliseren van technische ontwerpprocessen binnen de industriële automatisering, door ontwerpinformatie discipline breed beschikbaar en toegankelijk te maken middels Typical Manager®, en onze expertise te delen met klanten.

www.yellax.com

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?