Cadac Group en TradeCloud bundelen krachten voor ultiem Supply Chain Management

Inkopen 2.0: sneller, beter en efficiënter

02 december 2015 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Stel een vraag Maak een afspraak

Dankzij de nieuwe samenwerking tussen Cadac Group en TradeCloud tilt u Supply Chain Management naar een hoger niveau. Met het krachtige online TradeCloud platform werkt u eenvoudiger en sneller samen met uw leveranciers en afnemers. Cadac Group sluit hier naadloos op aan met een unieke koppeling waardoor u nu ook inkooptekeningen combineert met inkooporders.

tradecloud.png

Inkopen 2.0: sneller, beter en efficiënter

TradeCloud is een uniek, online platform waarmee u inkoop- en verkoopprocessen tussen leveranciers en afnemers integreert. Het resultaat? Een snellere time-to-market, 25% minder kosten op orderadministratie en u werkt effectiever samen met uw toeleveranciers. Inkopen wordt voorspelbaar en alleen uitzondering hebben nog uw aandacht nodig.

Combineer inkooptekeningen met inkooporders

Bert Assen, Sales Director Manufacturing bij Cadac Group: “Uit eigen onderzoek blijkt dat inkopers zo’n 50% van hun tijd kwijt zijn met het invoeren van inkoopoffertes, de communicatie met toeleveranciers en het zoeken van de juiste engineering informatie. Met TradeCloud bespaart u enorm op de eerste twee taken, met de door ons ontwikkelde koppeling integreert u nu ook engineering data in het inkoopproces."

De expertise van Cadac Group sluit perfect aan op ons platform. Ontwerpdata speelt immers vaak een centrale rol in het inkoopproces. Dankzij de koppeling haalt u nu automatisch de juiste up-to-date ontwerpinformatie op in ons online platform.

Tonnis de Boer Managing Director - TradeCloud

Direct inzicht in Return on Investment

Wij helpen u graag met het opstellen van uw Business Case. Samen brengen we in no-time de Return on Investment helder in beeld. Laat u verassen hoe ook u veel tijd en geld u kunt besparen bij het zoeken, verzamelen en versturen van de juiste tekening versies. Dit ziet u direct terug in minder faalkosten door productie op basis van verkeerde tekeningen.

Bekijk de video

Supply chain integratie bij Agrifac Machinery

  • Agrifac Machinery

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?