Cadac Group en Radial SG bundelen krachten

Samenwerkingsverband voor het creëren van een nieuwe engineering collaboration oplossing

07 oktober 2015 in industrie Procestechniek, Energie & Maritiem

Wij gaan gebruik maken van Radial SG's Viewport technologie om een nieuwe engineering collaboration oplossing te ontwikkelen voor de Procestechniek, Energie en Maritieme industrie. Door de krachten te bundelen met Radial SG zijn we in staat om een krachtig publicatie- en notificatieplatform te ontwikkelen.

radial-sg-tekenen-contract.jpg

Altijd up-to-date tijdens complexe projecten

Bij het beheren van uw assets tijdens een engineering project is betrouwbare informatie van essentieel belang. Vooral wanneer er veel partners, leveranciers, opdrachtgevers en andere partijen bij het project betrokken zijn.

Onze nieuwe oplossing zorgt ervoor dat de engineers op de hoogte worden gehouden van veranderingen in de verschillende bronsystemen, die gebruikt worden tijdens complexe engineering- en bouwprojecten. Door het stroomlijnen van alle beschikbare ontwerpinformatie in software zoals AutoCAD Plant 3D en AutoCAD P & ID, verbetert deze oplossing de samenwerking in een project aanzienlijk.

Geïnteresseerd in deelname aan deze nieuwe productontwikkeling?

Graag nodigen we multidisciplinaire engineering bedrijven uit om mee te werken aan de ontwikkeling van onze nieuwe engineering oplossing. Heeft u interesse? Vul dan dit formulier in. Wij nemen spoedig contact met u op.

Dankzij het samenwerkingsverband met Radial SG zijn we in staat om een samenwerkingsplatform te creëren dat engineeringinformatie over verschillende disciplines met elkaar verbindt.

Paul Smeets Chief Technology Officer - Cadac Group Holding
Paul Smeets

Over Radial SG
Radial SG is een IT bedrijf, gevestigd in Woerden. Het biedt innovatieve software-oplossingen en diensten voor diverse industrieën. Hun Viewport oplossing verlaagt risico’s, vermindert downtime en faciliteert betere besluitvorming doordat iedereen direct toegang heeft tot de juiste, up-to-date informatie.

www.radialsg.com

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?